Mercedes-Benz CLA-Klasse Importeren

Mercedes-Benz CLA-klasse importeren uit Duitsland

Bent u op zoek naar een Mercedes CLA-Klasse om te laten importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import is uw Mercedes-Benz specialist met kwaliteit en betrouwbaarheid als onze kernwaarden.

De CLA-Klasse is sinds 2013 een van de paradepaarden van het modellengamma van het Duitse automerk Mercedes-Benz. Wereldwijd zijn er meer dan 750.000 auto’s van dit model verkocht. De CLA-Klasse wordt gekenmerkt door een sportieve ‘look and feel’, in combinatie met een krachtige motor en de luxe die we van Mercedes-Benz gewend zijn.

Hoe werkt het om een Mercedes-Benz CLA-Klasse te importeren uit Duitsland?

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks (jong gebruikte) auto’s van Mercedes-Benz, zeker het model CLA-Klasse. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit (merk)dealers en merkspecialisten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren.

Bij het importeren van een Mercedes-Benz uit Duitsland zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Verder is het zo dat, wanneer er geen fabrieksgarantie op uw gewenste Mercedes CLA-klasse van toepassing is, u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veilig en vertrouwd rijden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import.

Mercedes-Benz importeren met Financial lease


Middels financial lease kunt u uw Mercedes CLA-Klasse financieren, nadat deze geïmporteerd is uit Duitsland. Hoe u deze Mercedes-Benz uitgevoerd heeft of over welke motor deze auto beschikt maakt niet uit, wij zorgen voor een passend leasevoorstel. Hierdoor bent u direct de economische eigenaar van de CLA-Klasse, en dat voor een vast bedrag per maand. Tevens kunnen wij ook een leasevoorstel opmaken voor andere auto’s (tevens voor andere merken).

Waarom een Mercedes CLA-Klasse kopen?

  • Luxe is gegarandeerd in een Mercedes-Benz. Het merk maakt al bijna een eeuw lang deel uit van de top in de autowereld. 
  • De auto’s zijn zeer veilig en beschikken over de nieuwste veiligheidssystemen.
  • Een Mercedes-Benz is vaak krachtig, snel en kan tevens sportief worden ingesteld.

Meer informatie?


Wilt u meer informatie over het importeren van een Mercedes CLA-Klasse uit Duitsland? Neem gerust contact met ons op en kom vrijblijvend een keer langs. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee warm is en gaan graag met u het gesprek aan.

Meer modellen van Mercedes-Benz

  • Mercedes-Benz EQC-klasse
  • Mercedes-Benz A-Klasse
  • Mercedes-Benz GLC-klasse
  • Mercedes-Benz GLB-klasse