BMW importeren

BMW importeren uit Duitsland

Alle geïmporteerde BMW's komen bij merkdealers uit Duitsland. De occassions zijn voorgeselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid en vaak is de fabrieksgarantie nog van kracht voor een import auto uit Duitsland! Bekijk hieronder het BMW aanbod. Jouw droomauto gevonden? Dan regelen we alles van A tot Z voor je. Lees onder het aanbod hoe wij dat voor jou doen.

De mogelijkheden om een BMW uit Duitsland te laten importeren zijn eindeloos. Er zijn namelijk enorm veel officiële dealers die alle modellen in hun eigen voorraad hebben. Iedere gewenste BMW kan daardoor worden geïmporteerd. In Duitsland zijn tevens de prijzen voor een nieuwe auto gemiddeld dertig procent lager dan in Nederland, vandaar dat het bijna altijd voordeliger is om een BMW uit Duitsland te laten importeren in plaats van een auto te kopen in Nederland.

Importproces 

Emile Bakker ontzorgt u in het gehele importproces. Bij overeenstemming wordt uw BMW bij de Duitse dealer gereserveerd. Wij sturen u direct een bevestiging die u getekend retour stuurt. Na ontvangst van de bevestiging en de afgesproken aanbetaling zorgen wij voor het (verzekerde) transport van de importauto uit Duitsland en tevens de administratieve afwikkeling. 

Zodra de auto gearriveerd is bij ons, dan ontvangt u hiervan bericht en kunt u de auto bezichtigen. RDW-keuring en de BPM-aangifte stellen wij dan direct in werking. Het stallen van de importauto is kosteloos bij ons totdat het kentekenbewijs is afgegeven. Zodra het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen zijn, maken wij met u een afspraak over de datum en het tijdstip van aflevering. 

Hoe lang duurt het om een BMW te importeren?

Wij importeren binnen een week uw droom-BMW uit Duitsland. Maar, niet alleen het importeren doen wij binnen dit tijdsbestek. Een week betekent dat uw auto naar keuze op uw oprit staat.

Financial Lease

Een BMW importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk model je van BMW ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met financial lease direct economische eigenaar van de BMW! Dat maakt het nog mooier om in zo'n pracht auto te rijden.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met Emile Bakker op. Hij helpt u graag verder bij de zoektocht naar uw droomauto.

Meer modellen van BMW bekijken?

Bekijk hieronder de populaire import modellen of het volledige aanbod met makkelijke filters!