BMW 2-serie Importeren?

BMW 2-serie importeren

Altijd al een BMW gewild? Dan bevat de BMW 2-serie de auto voor jou! Van 2-deurs coupés tot en met 4-deurs gran coupés. Elke variant met zijn eigen specialiteiten, functies en stijlen. Elke BMW is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en biedt veel luxe en comfort. Kortom, de BMW 2-serie beschikt over veel auto’s die een combinatie bieden van sportiviteit, luxe en stijl. Er zit voor ieder wat bij. 

BMW 2-serie importeren uit Duitsland

Het importeren van een auto uit de BMW 2-serie uit Duitsland biedt jou de kans om jouw droomauto te vinden en te bezitten. Daarnaast kan het importeren van een auto uit Duitsland een financieel voordeel opleveren ten opzichte van het kopen van dezelfde auto in Nederland. Emile Bakker Premium Auto Import is dé expert op het gebied van het importeren van de BMW 2-serie. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid bij het importeren van jouw auto uit Duitsland. Het importeren van een auto uit de BMW 2-serie wordt door Emile voor jou een positieve en lonende ervaring!

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks jong gebruikte BMW’s. In Duitsland hebben wij een uitgebreid netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers. Zo kunnen wij jouw droomauto vanuit Duitsland naar Nederland importeren!

De volgende drie voorwaarden zijn bij ons altijd van toepassing bij het importeren van een BMW 2-serie uit Duitsland:

  • maximaal vijf jaar oud;
  • maximaal 60.000 kilometer gereden;
  • een goede prijs- en kwaliteitverhouding.  

Naast deze drie voorwaarden zorgen wij ervoor dat, indien de fabrieksgarantie niet meer van toepassing is, je van ons zes maanden BOVAG-garantie ontvangt. Deze garantie is tevens uitbreidbaar naar 24 maanden. Je kunt rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import. Vertrouwd én veilig rijden hoort hier volledig bij!

BMW 2-serie leasen

Ben je niet in staat om een BMW 2-serie in één keer te betalen? Het financial leasen van een auto kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een 2-serie, maar niet het geld hebt om deze in één keer aan te schaffen. Financiering op basis van financial lease is een optie die Emile Bakker aanbiedt: een passend leasevoorstel is bij ons altijd van toepassing. Voor een vast bedrag ben jij direct de economische eigenaar van een  BMW 2-serie.

Meer informatie over de BMW 2-serie?

Wil je meer te weten komen over het importeren van een auto uit de BMW 2-serie? Of wil je direct een BMW 2-serie importeren uit Duitsland? Dat kan altijd. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staan en gaan graag het gesprek met jou aan! Zien we je snel?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer populaire modellen van BMW 

Ben je ook benieuwd naar andere modellen van de BMW? Bekijk ze hier!