BMW X1 Importeren?

BMW X1 importeren

De BMW X1 is een compacte premium SUV die een aantrekkelijke combinatie biedt van stijl, prestaties en functionaliteit. De X1 is verkrijgbaar met een keuze uit benzinemotoren en dieselmotoren. Door de BMW xDrive vierwielaandrijving heeft deze auto ook een betere grip op de weg, zelfs met slechtere weersomstandigheden. Al met al, de BMW X1 is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, stijlvolle SUV met goede prestaties die je veilig naar je bestemming kan brengen.

BMW X1 importeren uit Duitsland

Het importeren van een BMW X1 uit Duitsland biedt jou de kans om jouw droomauto te vinden en te bezitten. Daarnaast kan het importeren van een BMW X1 uit Duitsland een financieel voordeel opleveren ten opzichte van het kopen van dezelfde auto in Nederland. Emile Bakker Premium Auto Import is dé expert op het gebied van het importeren van een BMW X1. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid bij het importeren van jouw auto uit Duitsland. Het importeren van de BMW X1 wordt door Emile voor jou een positieve en lonende ervaring!

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks jong gebruikte BMW X1’s. In Duitsland hebben wij een uitgebreid netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers. Zo kunnen wij jouw droomauto vanuit Duitsland naar Nederland importeren!

De volgende drie voorwaarden zijn bij ons altijd van toepassing bij het importeren van een BMW X1 uit Duitsland:

  • maximaal vijf jaar oud;
  • maximaal 60.000 kilometer gereden;
  • een goede prijs- en kwaliteitverhouding.  

Naast deze drie voorwaarden zorgen wij ervoor dat, indien de fabrieksgarantie niet meer van toepassing is, je van ons zes maanden BOVAG-garantie ontvangt. Deze garantie is tevens uitbreidbaar naar 24 maanden. Je kunt rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import. Vertrouwd én veilig rijden hoort hier volledig bij!

BMW X1 leasen

Ben je niet in staat om de BMW X1 in één keer te betalen? Het financial leasen van een auto kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een compacte premium SUV, maar niet het geld hebt om deze in één keer aan te schaffen. Financiering op basis van financial lease is een optie die Emile Bakker aanbiedt: een passend leasevoorstel is bij ons altijd van toepassing. Voor een vast bedrag ben jij direct de economische eigenaar van de BMW X1!

Meer informatie over de BMW X1?

Wil je meer te weten komen over het importeren van de BMW X1? Of wil je direct een BMW X1 importeren uit Duitsland? Dat kan altijd. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staan en gaan graag het gesprek met jou aan! Zien we je snel?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer populaire modellen van BMW 

Ben je ook benieuwd naar andere modellen van de BMW? Bekijk ze hier!