Volvo Importeren

Volvo Importeren

Een Volvo importeren in Duitsland? Dat doen we graag voor je! Een complete Volvo met de zekerheid die je van ons gewend bent. Wij zijn gespecialiseerd om jonge Volvo’s te importeren. Uiteraard met garantie. Bekijk hierond ons actuele aanbod.

Volvo Importeren uit Duitsland

Een Volvo importeren uit Duitsland is interessant. Héél interessant. In Duitsland rijden meer Volvo’s dan in Nederland. Goed voor het enorme aanbod Volvo’s wat wij kunnen importeren. Het voordeel? Een luxe Volvo met meer opties voor een lagere prijs, minder kilometers en een jonge leeftijd. De Volvo XC90 importeren wij het meest, uiteraard kunnen wij ook andere modellen leveren. Ons complete aanbod Volvo vind je hier. Ruim 2000 Volvo’s voorzien van prijs, inclusief BPM, transport, RDW keuring, rijklaar maken Nederlands kentekenen en 6 maanden garantie.

Waarom een Volvo Importeren?

  • Het merk waar veiligheid bovenaan staat
  • Voorzien van de nieuwste technologieën
  • Hoog rijcomfort
  • Lage kilometerstand
  • Indien gewenst binnen een week op uw oprit
  • Oog voor mens en planeet

Vele veiligheidsinnovaties

Volvo is van oorsprong een Zweeds automerk. Het merk is opgericht in 1926. Het merk staat bekend om de vele veiligheidsinnovaties door de jaren heen. Wist je dat de driepuntsgordel die wij vandaag de dag gebruiken, door een Volvo ingenieur is uitgevonden? De Volvo staat bekend om haar hoge comfort, grote motorvermogen en premium uitstraling. Bij Emile Bakker verzorgen wij het gehele importeer proces. Zodat jij een goed onderhouden auto aankoopt die er nog als nieuw uit ziet.

Volvo Plugin Hybrid

Volvo Hybrid is niet meer weg te denken! Een hybride betekent dat een voertuig minimaal voorzien is van twee motoren. Deze Volvo is voorzien van brandstof- en elektriciteitsmotor. De Volvo XC40 is hierbij een populair Hybride model. Deze hybride Volvo’s zijn voordelig te importeren. De Volvo Recharge aandrijflijnen gebruikt Volvo om in te zetten op duurzaam autorijden. Volvo gaat namelijk in 2025 de ecologische voetdruk 40% verminderen ten opzichte van 2018 en is in 2040 volledig klimaatneutraal. Daar merk je nu direct al lagere verbruikskosten en soepelere rijervaring.