Volvo XC90 importeren

Een Volvo XC90 occasion uit Duitsland kopen doet u bij Emile Bakker Premium Auto import. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit (merk)dealers en merkspecialisten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren.

 

Volvo XC90 tweedehands

De Volvo XC90 tweedehands is ruim verkrijgbaar. Emile Bakker Auto import heeft een ruim aanbod XC90 occasion. Waaronder uitgevoerd in hybride, benzine en diesel. De Volvo XC90 occasion is de ruimste premium SUV in zijn klasse. Een ruime inhoud, hoge instap en luxe uitgevoerd. Het topmodel SUV van Volvo is voorzien van Bowers & Wilkins geluidsinstallatie, veiligheidsondersteuning en energiezuinig.

Volvo XC90 Hybrid

Volvo XC90 hybride occasion is verkrijgbaar als diesel en benzine elektromotor. De Volvo XC90 hybride is uitstekend geschikt voor elektrisch rijden. Voorzien van de nieuwste plug-in hybride aandrijflijn van Volvo en daarmee wordt gezorgd voor een krachtig vermogen en een groter elektrisch rijbereik. Zo rijdt u met één pedaal en AWD. U denkt, rijden met één pedaal? Dat klopt. Volvo heeft de techniek zo ontwikkeld, dat u kunt remmen met het gaspedaal en daarmee de accu van uw hybride oplaad. Waardoor u langer volledig elektrisch kunt blijven rijden. Remmen doet u alleen nog in noodsituaties.

  • U kunt volledig elektrisch rijden
  • Instappen en wegrijden zonder gebruik van een sleutel
  • Rijden op één pedaal
  • Volvo XC90 benzine en diesel met elektromotor

Emile Bakker Auto's: dé import specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit vele betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland. Gespecialiseerd in premium merken zoals Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Reviews

Jeroen Schouten uit ALMERE

Eerdere positieve reviews kunnen wij alleen maar onderschrijven. Ook wij hebben een prima jonge Range Rover Evoque aangeschafte via Emile en een goede inruilprijs ontvangen. Zeer prettig zaken gedaan en een uitstekende auto ontvangen. Dit is een betrouwbaar, eerlijk en goed adres voor een keurige im...

Henk Paul :) uit Bedum

Deskundig en zeer vriendelijk geholpen. En goeie koffie ook!

Jimmy uit Deurne

Emile is een fijne en eerlijke kerel. Prima afspraken kunnen maken op voorhand en alles is vlekkenloos verlopen. En het belangrijkste....een super fijne Macan!

Onno Vos uit Wageningen

Twee auto's ingeruld voor een nieuwe: compleet ontzorgd!

Edwin :) uit Ter Apel

Een fijne zaak met vriendelijke, warme mensen. De koffie staat klaar en er is altijd tijd voor een praatje. In je zoektocht kun je wensen kenbaar maken en Emile gaat voor je aan de slag. Het contact verloopt makkelijk, Emile is flexibel en oplossingsgericht.

Ynze uit Sellingen

Alles is door Emile Bakker geregeld en gaat zoals vooraf besproken. Emile houdt je tijdens het gehele proces keurig op de hoogte. Bij Emile kun je met een goed gevoel een auto aanschaffen!

Robert uit Joure

Ik heb Emile leren kennen als iemand die nooit opgeeft, goed snapt wat de klant wil en echt moeite doet om het de klant naar de zin te maken.

Heiko :) uit hellum

prima

Frank :) uit Spier

via via en internet bij Emile Bakker terecht gekomen. Via Emile onze auto gekocht. Communicatie, nakomen van afspraken, service en ondersteuning hebben we erg gewaardeerd en we zullen zeker bij een volgende gelegenheid wederom graag van zijn dienstverlening gebruik maken

M.J. uit Eemnes

Deskundig, eerlijk en adequaat advies van Emile met een fijne begeleiding in het verkoopproces.

Ontdek de Volvo modellen die wij regelmatig als premium occasion importeren: