Volvo XC90 importeren uit Duitsland?

Volvo XC90 importeren

Een Volvo XC90 occasion uit Duitsland kopen doet u bij Emile Bakker Premium Auto import. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit (merk)dealers en merkspecialisten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren.

 

Volvo XC90 tweedehands

De Volvo XC90 tweedehands is ruim verkrijgbaar. Emile Bakker Auto import heeft een ruim aanbod XC90 occasion. Waaronder uitgevoerd in hybride, benzine en diesel. De Volvo XC90 occasion is de ruimste premium SUV in zijn klasse. Een ruime inhoud, hoge instap en luxe uitgevoerd. Het topmodel SUV van Volvo is voorzien van Bowers & Wilkins geluidsinstallatie, veiligheidsondersteuning en energiezuinig.

Volvo XC90 Hybrid

Volvo XC90 hybride occasion is verkrijgbaar als diesel en benzine elektromotor. De Volvo XC90 hybride is uitstekend geschikt voor elektrisch rijden. Voorzien van de nieuwste plug-in hybride aandrijflijn van Volvo en daarmee wordt gezorgd voor een krachtig vermogen en een groter elektrisch rijbereik. Zo rijdt u met één pedaal en AWD. U denkt, rijden met één pedaal? Dat klopt. Volvo heeft de techniek zo ontwikkeld, dat u kunt remmen met het gaspedaal en daarmee de accu van uw hybride oplaad. Waardoor u langer volledig elektrisch kunt blijven rijden. Remmen doet u alleen nog in noodsituaties.

  • U kunt volledig elektrisch rijden
  • Instappen en wegrijden zonder gebruik van een sleutel
  • Rijden op één pedaal
  • Volvo XC90 benzine en diesel met elektromotor

Emile Bakker Auto's: dé import specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit vele betaallbare en luxe import auto's uit Duitsland. Gespecialiseerd in premium merken zoals Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Reviews

Pieter :) uit Hoogezand

Zeer tevreden over de aflevering van de auto en de manier hoe de deal tot stand gekomen is. Overleggen met Emile gaat eenvoudig en snel, het was geen enkel probleem om de auto vooraf een onderhoudsbeurt te geven. De auto stond netjes klaar, was gepoetst en van binnen ook netjes schoon, Proefrijden g...

John van de Vosse uit Epe

Geef je wensen door wat je wil en je rijd niet veel later in je gewenste import auto!

Derk-Jans uit Finsterwolde

Vriendelijke ontvangst Emile heeft alle tijd voor koffie en een praatje Auto super afgeleverd

Martijn :) uit Epe

Emile Bakker Auto's , is een zeer net en correct autobedrijf. ik heb mijn wensenlijstje aan Emile doorgegeven, waarop Emile voor mij op zoek is gegaan naar een auto die voldoet aan al mijn wensen. inmiddels rijd ik in een auto , die geheel voldoet aan al mij wensen. ik raad persoonlijk iedereen aan...

Eva :) uit Hengelo

Bij Emile hebben we een mooie auto gekocht voor een mooie prijs. Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon eerlijk. Daarnaast gaf Emile een goede service en was goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Roelof uit Warffum

Zeer vriendelijk, auto als omschreven, goede prijs en ook inruil heel netjes. Beslist een aanrader!

Milko :) uit Emmen

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn auto bij Emile. We zijn samen opzoek gegaan naar een geschikte auto. Deze heeft hij geïmporteerd vanuit Duitsland en was snel geleverd. Heeft mij in het proces tot de levering goed op de hoogte gehouden.

Marco uit Nieuwe Pekela

Hopelijk is die ook werkelijk in zo n goede staat dat het lijkt .

Eisse Ritsema uit Stitswerd

goede service en snel handelen

Karel uit Hengelo (gld)

Keurig netjes geholpen Leuke verkoper Netjes afgehandeld Goede afspraken mee te maken

Ontdek de Volvo modellen die wij regelmatig als premium occasion importeren: