Range Rover Evoque occasion

De Range Rover Evoque occasion van je dromen vind je met Emile Bakker Premium Auto Import.

Kies je favoriet uit de auto's in ons netwerk of plaats een zoekopdracht. Wij importeren je auto speciaal voor jou en leveren deze met Nederlandse garantie. Zo rijd je zorgeloos in de Range Rover Evoque occasion van je dromen!

Range Rover Evoque Importeren uit Duitsland?

Bent u op zoek naar een Range Rover Evoque? Emile Bakker importeert Evoque's uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten. Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij drie voorwaarden aan de auto:

  1. Niet ouder dan 5 jaar
  2. Maximaal 60.000 km gereden
  3. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Land Rover Discovery is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg. Daar ligt onze kracht!

Financial Lease

Als je besluit een Range Rover Evoque te importeren uit Duitsland is de auto bij ons te financieren middels financial lease of private lease. In overleg stellen we een leaseplan op dat geheel past bij jouw financiële situatie. Of dat nu financial lease is of private lease, voor een vast bedrag in de maand ben je dan al economische eigenaar van een prachtige Range Rover Evoque! 

Waarom Range Rover Evoque?

  • Hoge waarde vastheid
  • Vooruitstrevend in de ontwikkeling
  • Veel comfort en gebruiksgemak
  • Offroad capaciteit
  • Compact in formaat
  • Lichtste Range Rover ooit

Meer informatie?

Heb je nog vragen over het proces rondom het importeren? Neem dan gerust contact met ons of kom eens langs. Als specialist in auto importeren helpen we je graag je droomauto naar Nederland te brengen. Onder het genot van een kop koffie, wiener melange of thee – waar je maar zin in hebt – bespreken we je wensen en onze werkwijze.

Liever een andere Land Rover importeren uit Duitsland of een Range Rover importeren uit Duitsland? Bekijk de mogelijkheden. 

Dé Land Rover specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit ca. 1700 betaalbare en luxe import Land Rovers uit Duitsland.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Ervaringen van klanten

evoque-geleverd-aan-john-uit-epe-2

Wensenlijst voor 100% ingevuld!

Geef je wensen door wat je wil en je rijdt niet veel later in je gewenste import auto!

John van de Vosse uit Epe
Beoordeling: 10/10
Geimporteerde auto: Range Rover Evoque 

evoque-geleverd-aan-jeroen-uit-almere-2

Aanrader voor iedereen die een goeie auto nodig heeft

Eerdere positieve reviews kunnen wij alleen maar onderschrijven. Ook wij hebben een prima jonge Range Rover Evoque aangeschafte via Emile en een goede inruilprijs ontvangen. Zeer prettig zaken gedaan en een uitstekende auto ontvangen. Dit is een betrouwbaar, eerlijk en goed adres voor een keurige import auto met volledige historie. Een aanrader en komen zeker terug als de auto vervangen moet worden. Tip: je kan ook een zoek opdracht geven, dan zorgt Emile voor een betrouwbare aanschaf! Nogmaals dank.

Jeroen Schouten uit Almere
Beoordeling: 10/10
Geimporteerde auto: Range Rover Evoque 

 

evoque-geleverd-aan-melissa-uit-amsterdam-2

Snelle en goede service

Ik was opzoek naar een leuke zwarte evoque en die heeft Emilio super snel voor mij gevonden

Melissa uit Amsterdam
Beoordeling: 10/10
Geïmporteerde auto: Range Rover Evoque