Range Rover Importeren?

Dat laat je regelen door dé specialist in auto import. Voor kwaliteit en betrouwbaarheid ga je naar Emile Bakker Auto's!

Range Rover is vanaf het moment dat de eerste auto in 1970 op de markt is verschenen een wereldwijd succes. De ongeëvenaarde veelzijdigheid en kracht van toen is vandaag de dag nog steeds de basis voor al haar auto’s. Niet alleen voor het origineel, maar ook voor nieuwe modellen zoals Range Rover Evoque. Range Rover Discovery en de Velar. Of je nu met deze luxueuze terreinwagen tegen steile bergpaden oprijdt, over ruige vlakten of door de stad rijdt, een Land Rover voelt zich overal thuis. Wij weten daarom ook zeker dat jij je thuis zal voelen in deze fantastische auto.

Range Rover Importeren uit Duitsland

Een Range Rover is uiterst geschikt om te importeren uit Duitsland. Een auto kopen in Duitsland biedt veel voordelen. Een Range Rover importeren zorgt er vaak voor dat je geld bespaart. Wij zien allereerst al een groot verschil in de nieuwprijs van Land Rovers in Nederland en Duitsland.

De nieuwprijs van Range Rovers in Duitsland ligt circa 30% lager. Wanneer je voor een Range Rover kiest met alle mogelijke opties en waar weinig kilometers mee is gereden kan dat uitpakken tot grote voordelen. Dat is ook de reden dat wij daar een groot netwerk van (merk)dealers en gespecialiseerde merkspecialisten hebben opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Laat je door ons een Range Rover Evoque, Range Rover Discovery of een Range Rover Velar importeren dan weet je zeker dat deze auto nóóit ouder is dan 5 jaar, nóóit meer dan 60.000 kilometer op de teller heeft staan, máár juist wel betaalbaar is. Daarnaast krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie als de fabrieksgarantie op je Land Rover is verlopen.

Dit alles tezamen is de kracht van Emile Bakker Auto’s, dé specialist in auto importeren, én daardoor zal u veel plezier hebben van uw nieuwe auto! 

Financial Lease

Een Range Rover importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk model je van Range Rover ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met financial lease direct economisch eigenaar van de Range Rover! Dat maakt het nog mooier om in deze pracht auto te rijden.

Waarom Range Rover kopen?

  • Hoge waarde vastheid
  • Vooruitstrevend in de ontwikkeling
  • Modelwisseling om 8 à 10 jaar

Meer informatie?

Wil je weten waarom je een Range Rover moet laten importeren bij Emile Bakker? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en er staat altijd een kop koffie, een cappuccino of een overheerlijke choco cream voor je klaar.

Land Rover importeren uit Duitsland? Bekijk de mogelijkheden.

Dé Land Rover specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit ca. 1700 betaalbare en luxe import Land Rovers uit Duitsland.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Ervaringen van klanten

Reviews

Henk Paul :) uit Bedum

Deskundig en zeer vriendelijk geholpen. En goeie koffie ook!

Jimmy uit Deurne

Emile is een fijne en eerlijke kerel. Prima afspraken kunnen maken op voorhand en alles is vlekkenloos verlopen. En het belangrijkste....een super fijne Macan!

Onno Vos uit Wageningen

Twee auto's ingeruld voor een nieuwe: compleet ontzorgd!

Edwin :) uit Ter Apel

Een fijne zaak met vriendelijke, warme mensen. De koffie staat klaar en er is altijd tijd voor een praatje. In je zoektocht kun je wensen kenbaar maken en Emile gaat voor je aan de slag. Het contact verloopt makkelijk, Emile is flexibel en oplossingsgericht.

Ynze uit Sellingen

Alles is door Emile Bakker geregeld en gaat zoals vooraf besproken. Emile houdt je tijdens het gehele proces keurig op de hoogte. Bij Emile kun je met een goed gevoel een auto aanschaffen!

Robert uit Joure

Ik heb Emile leren kennen als iemand die nooit opgeeft, goed snapt wat de klant wil en echt moeite doet om het de klant naar de zin te maken.

Heiko :) uit hellum

prima

Frank :) uit Spier

via via en internet bij Emile Bakker terecht gekomen. Via Emile onze auto gekocht. Communicatie, nakomen van afspraken, service en ondersteuning hebben we erg gewaardeerd en we zullen zeker bij een volgende gelegenheid wederom graag van zijn dienstverlening gebruik maken

M.J. uit Eemnes

Deskundig, eerlijk en adequaat advies van Emile met een fijne begeleiding in het verkoopproces.

Willem Liebrand uit Didam

Voor 1.5 jaar geleden mooie duitse suv tot volle tevredenheid gekocht Dus nu bemiddeling bij de kamper Zeer Zeer naar onze zin. Zullen de naam EMIEL BAKKER AUTO'S Zeker aanbevelen.