Range Rover Velar

Range Rover Velar Importeren?

Sportief, inteligent en luxe, zijn de woorden die de Range Rover Velar het best omschrijven. Of je nou door de stad rijdt of belsuit om offroad te gaan, de Range Rover Velar kan dit allemaal. Met zijn hooggeplaatste grille en zijn strakgeplaatste luchtinlaten, straalt de Velar zelfvertouwen uit. Alles in de Velar is zo ontworpen dat de reis voor de bestuurder en passagiers zorgeloos en ontspannen is. 

Range Rover Velar Importeren uit Duitsland?

Bent u op zoek naar een Range Rover Velar? Emile Bakker is specialist in  het  importeren van Range Rover Velar's uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten en dat biedt jou veel voordelen! Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij drie voorwaarden aan de auto: niet ouder dan 5 jaar, maximaal 60.000 km. gereden én een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier ligt onze kracht. We zijn niet voor niets specialist in auto’s importeren uit Duitsland. Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Range Rover Evoque is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg! Voor een betaalbare prijs kun je al een mooie, jonge auto importeren.

Financial Lease

Als je besluit een Range Rover Velar te importeren uit Duitsland is de auto bij ons te financieren middels financial lease. In overleg met u stellen we een leaseplan op dat geheel past bij uw financiële situatie. Bij financial lease bent u al voor vast bedrag in de maand economische eigenaar van een prachtige Range Rover Velar! 

Waarom kiezen voor de Range Rover Velar?

  • Hoge waarde vastheid
  • Veel comfort en gebruiksgemak
  • Offroad capaciteit
  • Luxe

Meer informatie?

Wilt u weten waarom wij het importeren van een Range Rover voor u moeten regelen? Neem dan gerust contact met ons of kom eens langs. Als specialist in auto importeren helpen we je graag je droomauto naar Nederland te brengen. Onder het genot van een kop koffie of thee, bespreken we welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben voor u.