Land Rover Defender

Land Rover Defender Importeren?

De Land Rover Defender, die ontwikkeld is in 1983, is ontwikkeld voor gebruik onder extreme omstandigheden. Ook is de Defender ontworpen voor totale onverwoestbaarheid. De Defender kan extreem terrein moeiteloos aan en brengt u vol vertrouwen van de stad naar een off-road bestemming. 

Land Rover Defender Importeren uit Duitsland?

Ben je op zoek naar een Land Rover Defender? Emile Bakker is specialist in het importeren van Land Rover auto's uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten en dat biedt jou veel voordelen!

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij drie voorwaarden aan de auto:

  • Niet ouder dan 5 jaar
  • Maximaal 60.000 km gereden
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Hier ligt onze kracht. Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Land Rover Defender is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg! Voor een betaalbare prijs kun je al een mooie, jonge auto importeren.

Financial lease

Een Land Rover Defender importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk model je van Land Rover ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag per maand ben je met financial lease direct economische eigenaar van de Land Rover Defender! Dat maakt het nog mooier om in deze pracht auto te rijden.

Bekijk ook eens de Land Rover Discovery of de Range Rover modellen.

Waarom Land Rover Defender kopen?

  • Hoge waarde vastheid
  • Onverwoestbaarheid
  • Bekwaam

Meer informatie?

Wil je weten waarom je een Land Rover Defender moet laten importeren bij Emile Bakker? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en er staat altijd een kop koffie of thee voor je klaar.

Land Rover importeren uit Duitsland? Bekijk de mogelijkheden.