Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport Importeren?

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Emile Bakker Auto’s hoog in het vaandel!

De Land Rover Discovery Sport is een betrouwbare en veelzijdige SUV uit Engeland. Deze uitvoering verscheen voor het eerst in 2014 en wordt vandaag de dag nog steeds geproduceerd. De Land Rover Discovery Sport staat bekend om zijn luxe uitstraling en zijn rijk uitgeruste interieur. Wanneer u voor het eerst achter het stuur plaatsneemt, valt op dat de functionele en artistieke cockpit op de bestuurder is afgestemd.

Land Rover Discovery Sport Importeren uit Duitsland?

Bent u op zoek naar een Land Rover Discovery Sport? Emile Bakker is specialist in het importeren van Land Rover Discovery Sport's uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten en dat biedt jou veel voordelen! Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij drie voorwaarden aan de auto: niet ouder dan 5 jaar, maximaal 60.000 km. gereden én een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier ligt onze kracht. We zijn niet voor niets specialist in auto’s importeren uit Duitsland. Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Land Rover Defender is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg! Voor een betaalbare prijs kun je al een mooie, jonge auto importeren.

Financial Lease

Een Land Rover Discovery Sport importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk model je van Land Rover ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat voor u. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand bent u met financial lease direct de eigenaar van de Land Rover Discovery Sport.

Waarom Land Rover Discovery Sport kopen?

  • Hoge waarde vastheid
  • Luxe uitstraling
  • Comfort tijdens het rijden 

Meer informatie?

Wil je weten waarom je een Land Rover Discovery Sport moet laten importeren bij Emile Bakker? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en er staat altijd een kop koffie, een cappuccino of een overheerlijke choco cream voor je klaar.