Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport Importeren?

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Emile Bakker Auto’s hoog in het vaandel!

De Land Rover Discovery Sport is een betrouwbare en veelzijdige SUV uit Engeland. Deze uitvoering verscheen voor het eerst in 2014 en wordt vandaag de dag nog steeds geproduceerd. De Land Rover Discovery Sport staat bekend om zijn luxe uitstraling en zijn rijk uitgeruste interieur. Wanneer je voor het eerst achter het stuur plaatsneemt, valt op dat de functionele en artistieke cockpit op de bestuurder is afgestemd.

Land Rover Discovery Sport Importeren uit Duitsland?

Bent u op zoek naar een Land Rover Discovery Sport? Emile Bakker importeert Land Rovers uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten. Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij 3 voorwaarden aan de auto:

  1. Niet ouder dan 5 jaar
  2. Maximaal 60.000 km gereden
  3. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen auto is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg. Daar ligt onze kracht!

Financial Lease

Een Land Rover Discovery Sport importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk type Discovery Sport je ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat voor je. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met financial lease direct de eigenaar van de Land Rover.

Waarom een Land Rover Discovery Sport kopen?

  • Hoge waarde vastheid
  • Luxe uitstraling
  • Comfort tijdens het rijden

Meer informatie?

Wil je weten waarom je een Land Rover Discovery Sport moet laten importeren bij Emile Bakker? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en er staat altijd een kop koffie, een cappuccino of een overheerlijke choco cream voor je klaar. Bekijk ook eens de Land Rover Discovery of de Range Rover Sport.

Land Rover importeren uit Duitsland? Bekijk de mogelijkheden.