MINI importeren uit Duitsland

Emile Bakker Premium Auto Import is dé specialist in het importeren van jonge, betaalbare en zo goed als nieuwe auto’s van het merk MINI. 

De prijzen op onze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN. Dit houdt in dat bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken & kentekenplaten én zes maanden garantie (indien de MINI niet meer onder de fabrieksgarantie valt) altijd inbegrepen zijn. De garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

Hoe werkt het om een MINI te laten importeren uit Duitsland?

Een MINI importeren uit Duitsland doen wij dagelijks. Wij werken enkel met officiële dealers welke een ruime voorraad aan auto's hebben. Ieder model in iedere mogelijke uitvoering is daarom vaak gemakkelijk te importeren. Daarnaast liggen de nieuwprijzen gemiddeld zo'n 30% lager dan in Nederland. Daardoor is het importeren van een MINI uit Duitsland vaak goedkoper dan de aanschaf van een soortgelijke auto in Nederland.

Verzorgen jullie zelf het importproces?

Ja. Emile Bakker Premium Auto Import ontzorgt jou in het gehele proces. Bij overeenstemming wordt je MINI bij de Duitse dealer gereserveerd. Wij sturen je direct een bevestiging die je getekend retour stuurt. Na ontvangst van de bevestiging en de afgesproken aanbetaling zorgen wij voor het (verzekerde) transport van de importauto uit Duitsland en tevens de administratieve afwikkeling.

Zodra de auto gearriveerd is bij ons, ontvang je hiervan bericht en kun je de auto bezichtigen. RDW-keuring en de BPM-aangifte stellen wij dan direct in werking. Het stallen van de importauto is kosteloos bij ons totdat het kentekenbewijs is afgegeven. Zodra het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen zijn, maken wij met jou een afspraak over de datum en het tijdstip van aflevering.

Welke MINI kunnen jullie importeren uit Duitsland?

Wij kunnen ieder model MINI voor je importeren uit Duitsland. Hierbij praten wij dus over bijvoorbeeld de volgende modellen:

Alle modellen kunnen in iedere motorvariant worden geïmporteerd vanuit Duitsland, hierbij hebben wij het dus ook over de diverse John Cooper Works modellen.

Waar importeren jullie de MINI vandaan?

Alle occasions zijn door ons voorgeselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit houdt in dat alle geïmporteerde MINI auto's worden geleverd door officiële merkdealers in Duitsland. Zo is vaak de fabrieksgarantie nog van toepassing. Daarnaast gaat het bij MINI auto's dan vaak om de zogenoemde ‘MINI Occasions NEXT’ auto’s, waarbij de dealer een volledige auto-check uitvoert.

Wij importeren binnen een week jouw MINI uit Duitsland. Maar, niet alleen het importeren doen wij binnen dit tijdsbestek. Een week betekent dat jouw auto naar keuze op je oprit staat.

MINI importeren en leasen

Bij Emile Bakker Premium Auto Import is het ook mogelijk om je MINI te leasen door middel van private- of financial lease. U bepaalt zelf de looptijd, de slottermijn en eventueel tussentijdse aflossingen. Voor een vast bedrag in de maand, inclusief aankoop, onderhoud en reparatie, ben je direct de economische eigenaar van de auto.

Wat zijn de verdere voordelen van het leasen van uw droomauto:

 • Direct economische eigenaar
 • Zekerheid: vast maandbedrag
 • Leasevoorstel op maat
 • Btw terugvorderen over aanschafprijs
 • Rente- en investeringsaftrek
 • Investeren zonder liquiditeitsverlies
 • Geen beperking kilometers
 • Geen naheffing op gereden kilometers
 • Ruim aanbod leaseauto's
 • Auto importeren en leasen is ook mogelijk
 • Transport is verzekerd

Meer informatie over de import van uw MINI uit Duitsland?

Neem dan direct contact met ons op.We helpen je graag verder bij de zoektocht naar je import-MINI.