MINI Cabrio importeren uit Duitsland

Direct een MINI Cabrio laten importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import is uw specialist op het gebied van MINI. Wij gaan altijd voor betrouwbaarheid en kwaliteit. 

De MINI Cabrio beschikt over een stoffen kap, welke geluidsarm is. De auto laat drie instellingen toe: een open en gesloten dak, en tevens de optie als schuifdak. Het dak is z-vormig en geluidsarm. Voor zowel sportief als comfortabel rijden is deze auto geschikt.

Hoe werkt het om een MINI Cabrio te importeren uit Duitsland?

Dagelijks importeren wij jong gebruikte MINI Cabrio uit Duitsland. Door middel van ons uitgebreide netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers is iedere uitvoering mogelijk. Wij kunnen de auto voor u importeren vanuit Duitsland naar Nederland.

Wanneer wij een MINI Cabrio importeren uit Duitsland, zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Daarnaast geldt er, indien er geen fabrieksgarantie meer van toepassing is op de desbetreffende MINI Cabrio, dat u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veiligheid en vertrouwd rijden zijn enorm belangrijke punten bij Emile Bakker Premium Auto Import, vandaar dat u kunt rekenen op volledige service.

MINI Cabrio importeren met Financial lease


U kunt uiteraard ook uw MINI Cabrio laten importeren en financieren middels Financial Lease bij Emile Bakker Premium Auto Import. Zo bent u voor een bepaald maandelijks bedrag direct de economische eigenaar van de MINI. Wij kunnen tevens een leasevoorstel opmaken voor ieder ander merk.

Waarom een MINI Cabrio kopen?

  • De MINI Cabrio zijn luxe afgewerkt, zowel binnen als buiten.
  • Het leuke, sportieve karakter van de MINI Cabrio is uniek.
  • Een MINI beschikt over een krachtige motor.


Meer informatie?

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over het laten importeren van een MINI Cabrio vanuit Duitsland? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs, wij zorgen ervoor dat de koffie of thee warm is en gaan graag het gesprek met u aan.

Meer modellen van MINI

  • MINI Cooper
  • MINI Clubman
  • MINI Countryman