Mercedes-Benz Importeren

Mercedes-Benz importeren uit Duitsland

Alle geïmporteerde Mercedessen komen bij merkdealers uit Duitsland. De occassions zijn voorgeselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid en vaak is de fabrieksgarantie nog van kracht voor een import Mercedes-Benz uit Duitsland!

Wat doen wij voor u?

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Laat je volledig ontzorgen zodat u niet diverse keren naar Duitsland hoeft af te reizen voor oriëntatie, aankoop of aflevering. Emile Bakker regelt alles van A tot en met Z en betrekt u bij iedere stap binnen het proces. Bekijk hieronder het Mercedes-Benz aanbod en ga op zoek naar uw droomauto!

Hoe werkt het om een Mercedes-Benz te importeren uit Duitsland?

De mogelijkheden om een Mercedes-Benz uit Duitsland te laten importeren zijn eindeloos. Er zijn namelijk enorm veel officiële dealers die alle modellen in hun eigen voorraad hebben. Iedere gewenste Mercedes-Benz kan daardoor worden geïmporteerd. In Duitsland zijn tevens de prijzen voor een nieuwe auto gemiddeld dertig procent lager dan in Nederland, vandaar dat het bijna altijd voordeliger is om een Mercedes-Benz uit Duitsland te laten importeren in plaats van een auto te kopen in Nederland.

Importproces 

Emile Bakker ontzorgt u in het gehele importproces. Bij overeenstemming wordt uw Mercedes-Benz bij de Duitse dealer gereserveerd. Wij sturen u direct een bevestiging die u getekend retour stuurt. Na ontvangst van de bevestiging en de afgesproken aanbetaling zorgen wij voor het (verzekerde) transport van de importauto uit Duitsland en tevens de administratieve afwikkeling. 

Zodra de auto gearriveerd is bij ons, dan ontvangt u hiervan bericht en kunt u de auto bezichtigen. RDW-keuring en de BPM-aangifte stellen wij dan direct in werking. Het stallen van de importauto is kosteloos bij ons totdat het kentekenbewijs is afgegeven. Zodra het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen zijn, maken wij met u een afspraak over de datum en het tijdstip van aflevering. 

Hoe lang duurt het om een Mercedes-Benz te importeren?

Wij importeren binnen een week uw droom-BMW uit Duitsland. Maar, niet alleen het importeren doen wij binnen dit tijdsbestek. Een week betekent dat uw auto naar keuze op uw oprit staat.

Financial Lease

Een Mercedes-Benz importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk model je van Mercedes-Benz ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met financial lease direct economische eigenaar van de Mercedes-Benz! Dat maakt het nog mooier om in zo'n luxe auto te rijden.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met Emile Bakker op. Hij helpt u graag verder bij de zoektocht naar uw droomauto.

Meer modellen van Mercedes-Benz bekijken?

Bekijk hieronder de populaire import modellen of het volledige aanbod met makkelijke filters!