Mercedes-Benz B-klasse importeren

Op zoek naar een multi-purpose vehicle? Of gewoon een nieuwe auto? Dan is een model uit de Mercedes-Benz B-klasse een echte aanrader voor jou! Deze modellenreeks is een populaire keuze voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische auto. De B-klasse modellenreeks is verkrijgbaar met diverse aandrijfopties, waaronder brandstofmotoren, hybride varianten en volledige elektrische uitvoeringen. Voor elke behoefte is er dus een geschikte keuze. 

Mercedes-Benz B-klasse importeren uit Duitsland

Het importeren van een Mercedes-Benz B-klasse uit Duitsland biedt jou de kans om jouw droomauto te vinden en te bezitten. Daarnaast kan het importeren van een Mercedes-Benz B-klasse uit Duitsland een financieel voordeel opleveren ten opzichte van het kopen van dezelfde auto in Nederland. Emile Bakker Premium Auto Import is dé expert op het gebied van het importeren van een Mercedes-Benz B-klasse. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid bij het importeren van jouw auto uit Duitsland. Het importeren van de Mercedes-Benz B-klasse wordt door Emile voor jou een positieve en lonende ervaring!

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks jong gebruikte Mercedes-Benz B-klasse. In Duitsland hebben wij een uitgebreid netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers. Zo kunnen wij jouw droomauto vanuit Duitsland naar Nederland importeren!

De volgende drie voorwaarden zijn bij ons altijd van toepassing bij het importeren van een Mercedes-Benz B-klasse uit Duitsland:

  • maximaal vijf jaar oud;
  • maximaal 60.000 kilometer gereden;
  • een goede prijs- en kwaliteitverhouding.  

Naast deze drie voorwaarden zorgen wij ervoor dat, indien de fabrieksgarantie niet meer van toepassing is, je van ons zes maanden BOVAG-garantie ontvangt. Deze garantie is tevens uitbreidbaar naar 24 maanden. Je kunt rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import. Vertrouwd én veilig rijden hoort hier volledig bij!

Mercedes-Benz B-klasse leasen

Ben je niet in staat om de Mercedes-Benz B-klasse in één keer te betalen? Het financial leasen kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een nieuwe auto, maar niet het geld hebt om deze in één keer aan te schaffen. Financiering op basis van financial lease is een optie die Emile Bakker aanbiedt: een passend leasevoorstel is bij ons altijd van toepassing. Voor een vast bedrag ben jij direct de economische eigenaar van de Mercedes-Benz B-klasse!

Meer informatie over de Mercedes-Benz B-klasse?

Wil je meer te weten komen over het importeren van de Mercedes-Benz B-klasse? Of wil je direct een Mercedes-Benz B-klasse importeren uit Duitsland? Dat kan altijd. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staan en gaan graag het gesprek met jou aan! Zien we je snel?

Neem vrijblijvend contact met ons op!