Alfa Romeo

Alfa Romeo Importeren?

Dat laat je regelen door dé specialist in auto import. Voor kwaliteit en betrouwbaarheid ga je naar Emile Bakker Auto's!

Alfa Romeo is een sportief en gerenommeerd Italiaans automerk. Het merk biedt sportieve gezinsauto's, maar ook coupés en cabrio's. Het sportieve imago vloeit voort uit het feit dat Alfa Romeo altijd sinds haar beginjaren betrokken is geweest bij Alfa Romeo. 

Alfa Romeo importeren uit Duitsland

Ben je op zoek naar een Alfa Romeo? Emile Bakker is een specialist in het importeren van Alfa Romeo's uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten en dat biedt jou veel voordelen! 

Financial Lease

Een Alfa Romeo importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk model je van dit Italiaanse merk ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met financial lease of private lease direct economische eigenaar van de Alfa Romeo! Dat maakt het nog mooier om zo'n sportieve auto te rijden.

Waarom een Alfa Romeo kopen?

  • Sportieve gezinsauto's
  • Erg wendbaar en snel
  • Exclusief design
  • Tijdloze schoonheid

Meer informatie?

Wil je weten waarom je een Alfa Romeo moet laten importeren bij Emile Bakker? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en er staat altijd een kop koffie, een cappuccino of een overheerlijke choco cream voor je klaar.

Meer modellen van Alfa Romeo bekijken?