Alfa Romeo Stelvio Importeren?

Dat laat je regelen door dé specialist in auto import. Voor kwaliteit en betrouwbaarheid ga je naar Emile Bakker Auto's!

De Alfa Romeo Stelvio is de eerste echte SUV die Alfa Romeo op de markt brengt. Dit model in geintroduceerd in 2016 en is vernoemd naar de Stelviopas in de Alpen. Door de kenmerkende driedelige grille en de gespierde flanken van de Alfa Romeo Stelvia, is dit een versnapering om te zien met het oog. 

Wilt u een Alfa Romeo Stelvio importeren, zodat u op een voordelige wijze een echte SUV kunt rijden? Emile Bakker is uw graag van dienst. Wij regelen alles voor je en houden rekening met je eisen en wensen. Het enige wat u hoeft te doen is jouw Alfa Romeo Stelvio uit te zoeken en contact op te nemen met ons bedrijf. Vanaf dat moment regelen wij alles voor u, zodat wij u tevreden weg zien rijden in uw Alfa Romeo Stelvia. Alles is goed overleg natuurlijk.

Alfa Romeo Stelvio Importeren uit Duitsland?

Een Alfa Romeo Stelvio uit Duitsland importeren en benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Wij als Emile bakker helpen u graag. De import werkt heel eenvoudig, bijvoorbeeld wanneer je een Alfa Romeo uit Duitsland wilt kopen, dan gebruiken wij de geschikte import module van Emile Bakker en dan krijgt u snel alle modellen en type Alfa Romeo's die beschikbaar zijn. 

Financial lease

Een Alfa Romeo Stelvio importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met financial lease direct economische eigenaar van de door jouw gekozen Alfa Romeo Stelvio!

Waarom Alfa Romeo Stelvio kopen?

  • Kwaliteit en betrouwbaardheid
  • Functionaliteit
  • Zuinig en Dynamisch 
  • Vermorgen en efficiency

Meer informatie?

Wil je weten waarom je een Alfa Romeo Stelvio moet laten importeren bij Emile Bakker? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en staan altijd voor je klaar met een heerlijke kop koffie.