Over ons

Over ons

Dé autodealer van het Noorden

Waar je zeker bent van service én betrouwbaarheid!

Emile Bakker Auto's is al sinds begin jaren '90 actief met de verkoop van occasions en nieuwe auto's. De autoverkoop was een aanvulling op het familiebedrijf. Het naastgelegen pand was namelijk al ruim een decennium de vestigingsplaats voor Motorhuis Bakker, een van de grootste motorzaken van Noord-Nederland. Vanaf de oprichting van de autozaak was er een nauwe samenwerking tussen de motor- en de autodealer. Op het mobiliteitspark in Nieuw-Weerdinge zijn we je graag van dienst!

Jonge, betaalbare importauto’s

We zijn gespecialiseerd in het importeren van auto’s die niet ouder zijn dan 5 jaar en maximaal 60.000 kilometers op de teller hebben staan. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid netwerk van merkdealers en -specialisten, waardoor een geïmporteerde auto kopen snel kan worden geregeld. In veel van de gevallen zit er zelfs nog fabrieksgarantie op de auto, mocht dit niet het geval meer zijn dan krijg je van ons 6 maanden volledige garantie. Dat is onze service!

Sinds 1996 actief

Ongedwongen goed!

Emile Bakker Auto’s heeft inmiddels een gevestigde naam in de regio opgebouwd. De naam staat synoniem aan jonge kwaliteitsoccasions, vergaande service, een zeer hoog garantie-afwikkelingsniveau en de kracht om motorfietsen op een voor jou goede manier in te ruilen op een auto. Als je wilt weten hoe ver onze service precies gaat, kom dan gerust eens bij ons binnenstappen!

Met zekerheid

Auto importeren

Op onze website staan bij alle importauto’s de Nederlandse rijklaarprijzen. Dit is de prijs inclusief bpm, leges, transport, stalling, Nederlands kenteken en kentekenplaat. Daarnaast krijg je op de importauto ook nog eens 6 maanden BOVAG Garantie als de fabrieksgarantie is verlopen. Deze garantie is zelfs uit te breiden tot 24 maanden. Laat ons een auto importeren, dan weet je altijd waar je aan toe bent.

Betrouwbaar auto importeren uit Duitsland

Met ons netwerk weet je dat zeker!

Met ons netwerk weet je zeker dat een auto importeren uit Duitsland betrouwbaar is! Heb je een auto op het oog? Ben je al tijden op zoek naar je droomauto, maar lijkt deze niet te bestaan? Neem gerust contact met ons op. Nog beter, kom eens bij ons langs. De koffie is gratis, kijken kost niets en aan een praatje zijn ook geen kosten verbonden!

Auto importeren?

Dé specialist in het importeren van mooie, jonge bolides uit Duitsland.

Bij Emile Bakker Auto’s heb je keuze uit ruim 100.000 importauto’s uit Duitsland. Auto’s die niet ouder dan 5 jaar zijn en maximaal 60.000 kilometers op de teller hebben staan. Goed onderhouden auto’s die er nog als nieuw uitzien. We verkopen geen auto’s waar we zelf ook niet in willen rijden.

Import auto leasen

Leasen via onze eigen Financial Lease

Ook leaserijders kunnen voor een auto importeren uit Duitsland bij ons terecht. Een auto kopen in Duitsland en leasen via onze eigen Financial Lease is zeer aantrekkelijk. Daar staan we vaak zelf ook van te kijken!