Audi importeren

Audi importeren uit Duitsland

Alle geïmporteerde Audi's komen bij merkdealers uit Duitsland vandaan. De occassions zijn voorgeselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid en vaak is de fabrieksgarantie nog van kracht voor een import Audi uit Duitsland!

Wat doen wij voor u?

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Laat je volledig ontzorgen zodat u niet diverse keren naar Duitsland hoeft af te reizen voor oriëntatie, aankoop of aflevering. Emile Bakker regelt alles van A tot en met Z en betrekt u bij iedere stap binnen het proces. Bekijk hieronder het Audi aanbod en ga op zoek naar uw droomauto!

Importproces

Een Audi importeren uit Duitsland doen wij dagelijks. Wij werken enkel met officiële dealers welke een ruime voorraad aan auto’s hebben. Ieder model in iedere mogelijke uitvoering is daarom vaak gemakkelijk te importeren. Daarnaast liggen de nieuwprijzen gemiddeld zo’n dertig procent lager dan in Nederland, daardoor is het importeren van een Audi uit Duitsland vaak goedkoper dan de aanschaf van een soortgelijke auto in Nederland.

Hoe werkt het om een audi te importeren uit Duitsland

Emile Bakker ontzorgt u in het gehele proces. Bij overeenstemming wordt uw Audi bij de Duitse dealer gereserveerd. Wij sturen u direct een bevestiging die u getekend retour stuurt. Na ontvangst van de bevestiging en de afgesproken aanbetaling zorgen wij voor het (verzekerde) transport van de importauto uit Duitsland en tevens de administratieve afwikkeling. 

Zodra de auto gearriveerd is bij ons, dan ontvangt u hiervan bericht en kunt u de auto bezichtigen. RDW-keuring en de BPM-aangifte stellen wij dan direct in werking. Het stallen van de importauto is kosteloos bij ons totdat het kentekenbewijs is afgegeven. Zodra het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen zijn, maken wij met u een afspraak over de datum en het tijdstip van aflevering. 

Hoe lang duurt het om een Audi te importeren?

Wij importeren binnen een week uw droom-Audi uit Duitsland. Maar, niet alleen het importeren doen wij binnen dit tijdsbestek. Een week betekent bij ons dat uw auto naar keuze op uw oprit staat.

Financial Lease

Een Audi importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk model je van Audi ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met financial lease direct economische eigenaar van de Audi! Dat maakt het nog mooier om in zo'n heerlijke auto te rijden.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met Emile Bakker op. Hij helpt u graag verder bij de zoektocht naar uw droomauto.

Meer modellen van Audi bekijken?

Bekijk hieronder de populaire import modellen of het volledige aanbod met makkelijke filters!