Audi A5 Importeren

Audi A5 importeren uit Duitsland

Emile Bakker Premium Auto Import is dé expert op het gebied van het importeren van een Audi A5. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid bij het importeren van uw auto uit Duitsland. 

De Audi A5 maakt sinds 2007 onderdeel uit van de Audi-Groep. De Duitse autofabrikant heeft de auto gemaakt in verschillende varianten zoals een Coupé, Hatchback en Cabriolet. De Audi A5 wordt gekenmerkt door een krachtige motor, een sportief maar toch comfortabel karakter en luxe materialen.

Hoe werkt het om een Audi A5 te importeren uit Duitsland?

Dagelijks importeert Emile Bakker Premium Auto Import jong gebruikte Audi’s van het model A5. In Duitsland hebben wij een uitgebreid netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers. Zo kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren. 

De volgende drie voorwaarden zijn altijd bij ons van toepassing bij het importeren van een Audi uit Duitsland:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Naast de drie voorwaarden zorgen wij ervoor dat, indien de fabrieksgarantie niet meer van toepassing is op uw gewenste Audi A5, u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Deze garantie is tevens uitbreidbaar naar 24 maanden. U kunt rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import, en vertrouwd en veilig rijden hoort hier natuurlijk volledig bij.

Audi A5 importeren met Financial lease

Nadat uw gewenste Audi A5 geïmporteerd is vanuit Duitsland, kunt u deze auto middels financial lease financieren. Een passend leasevoorstel is bij ons altijd van toepassing. Voor een vast bedrag bent u direct de economische eigenaar van de Audi A5. Niet alleen voor Auto's, maar ook voor andere automerken kunnen wij een leasevoorstel opmaken.

Waarom een Audi A5 kopen?

  • Audi is al decennia lang een luxe merk binnen de auto-industrie
  • De nieuwste veiligheidssystemen zijn gegarandeerd bij Audi
  • Audi heeft krachtige motoren en biedt een sportief (maar tevens comfortabel) rijgevoel

Meer informatie?

Direct een Audi A5 laten importeren uit Duitsland of vrijblijvend eens langskomen? Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen ervoor dat de koffie en thee warm is en gaan graag het gesprek met u aan. 

Meer populaire modellen van Audi