Audi RS6 Importeren?

Audi RS6 importeren

Met 600 pk is de Audi RS6 niet te stoppen, binnen enkele seconden accelereert de auto naar 100 km/h en niet veel later al het dubbele hiervan. Dit alles terwijl het uitstekende rijgedrag en het comfortabele interieur ervoor zorgen dat je dit nauwelijks door hebt. Kortom, de luxe Audi RS6 is een perfecte keuze voor iemand die op zoek is naar een high-performance auto die je ook comfortabel in het dagelijkse leven kan gebruiken. 

Audi RS6 importeren uit Duitsland

Het importeren van een Audi RS6 uit Duitsland biedt jou de kans om jouw droomauto te vinden en te bezitten. Daarnaast kan het importeren van een Audi RS6 uit Duitsland een financieel voordeel opleveren ten opzichte van het kopen van dezelfde auto in Nederland. Emile Bakker Premium Auto Import is dé expert op het gebied van het importeren van een Audi RS6. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid bij het importeren van jouw auto uit Duitsland. Het importeren van de Audi RS6 wordt door Emile voor jou een positieve en lonende ervaring!

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks jong gebruikte Audi RS6’s. In Duitsland hebben wij een uitgebreid netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers. Zo kunnen wij jouw droomauto vanuit Duitsland naar Nederland importeren!

De volgende drie voorwaarden zijn bij ons altijd van toepassing bij het importeren van een Audi RS6 uit Duitsland:

  • maximaal vijf jaar oud;
  • maximaal 60.000 kilometer gereden;
  • een goede prijs- en kwaliteitverhouding.  

Naast deze drie voorwaarden zorgen wij ervoor dat, indien de fabrieksgarantie niet meer van toepassing is, je van ons zes maanden BOVAG-garantie ontvangt. Deze garantie is tevens uitbreidbaar naar 24 maanden. Je kunt rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import. Vertrouwd én veilig rijden hoort hier volledig bij!

Audi RS6 leasen

Ben je niet in staat om de Audi RS6 in één keer te betalen? Het financial leasen van een auto kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een echte high-performance auto, maar niet het geld hebt om deze in één keer aan te schaffen. Financiering op basis van financial lease is een optie die Emile Bakker aanbiedt: een passend leasevoorstel is bij ons altijd van toepassing. Voor een vast bedrag ben jij direct de economische eigenaar van de Audi RS6!

Meer informatie over de Audi RS6?

Wil je meer te weten komen over het importeren van de Audi RS6? Of wil je direct een Audi RS6 importeren uit Duitsland? Dat kan altijd. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staan en gaan graag het gesprek met jou aan! Zien we je snel?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer populaire modellen van Audi

Ben je ook benieuwd naar andere modellen van de Audi? Bekijk ze hier!