Volkswagen importeren uit Duitsland

Emile Bakker Premium Auto Import is dé specialist in het importeren van jonge, betaalbare en zo goed als nieuwe auto’s van het merk Volkswagen. 

De prijzen op onze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN. Dit houdt in dat bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken & kentekenplaten én 6 maanden garantie (indien de Volkswagen niet meer onder de fabrieksgarantie valt) altijd inbegrepen zijn. De garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

Hoe werkt het om een Volkswagen te importeren uit Duitsland?

Een Volkswagen importeren uit Duitsland doen wij dagelijks. Wij werken enkel met officiële dealers welke een ruime voorraad aan auto's hebben. Ieder model in iedere mogelijke uitvoering is daarom vaak gemakkelijk te importeren. Daarnaast liggen de nieuwprijzen gemiddeld zo'n lager dan in Nederland, daardoor is het importeren van een Volkswagen uit Duitsland vaak goedkoper dan de aanschaf van een soortgelijke auto in Nederland.

Verzorgen jullie zélf het import-proces?

Ja. Emile Bakker Premium Auto Import ontzorgt jou in het gehele proces. Bij overeenstemming wordt je Volkswagen bij de Duitse dealer gereserveerd. Wij sturen je direct een bevestiging die je getekend retour stuurt. Na ontvangst van de bevestiging en de afgesproken aanbetaling zorgen wij voor het (verzekerde) transport van de importauto uit Duitsland en tevens de administratieve afwikkeling.

Zodra de auto gearriveerd is bij ons ontvang je hiervan bericht en kun je de auto bezichtigen. RDW-keuring en de BPM-aangifte stellen wij dan direct in werking. Het stallen van de importauto is kosteloos bij ons totdat het kentekenbewijs is afgegeven. Zodra het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen zijn, maken wij met je een afspraak over de datum en het tijdstip van aflevering.

Welke VW kunnen jullie importeren uit Duitsland?

Wij kunnen ieder model Volkswagen voor je importeren uit Duitsland. Hierbij praten wij dus over bijvoorbeeld de volgende modellen:

Alle modellen kunnen in iedere motorvariant worden geïmporteerd vanuit Duitsland, hierbij hebben wij het dus ook over de diverse R-modellen.

Waar importeren jullie de Volkswagen vandaan?

Alle occasions zijn door ons voorgeselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit houdt in dat alle geïmporteerde Volkswagen auto’s worden geleverd door officiële merkdealers in Duitsland. Zo is vaak de fabrieksgarantie nog van toepassing. Daarnaast gaat het bij VW auto’s dan vaak om de zogenoemde ‘Premium Selection’ auto’s, waarbij de dealer een volledige auto-check uitvoert.

Hoe lang duurt het om een Volkswagen uit Duitsland te importeren?

Wij importeren binnen een week je importauto uit Duitsland. Maar, niet alleen het importeren doen wij binnen dit tijdsbestek. Een week betekent dat je VW naar keuze op je oprit staat.

VW importeren uit Duitsland met Financial Lease

Bij Emile Bakker Premium Auto Import is het ook mogelijk om je Volkswagen te leasen door middel van Financial- of Private Lease. Je bepaalt zelf de looptijd, de slottermijn en eventueel tussentijdse aflossingen. Voor een vast bedrag in de maand, inclusief aankoop, onderhoud en reparatie, ben je direct de economische eigenaar van de auto. Wat zijn de verdere voordelen van het leasen van je droomauto:

 • Direct economische eigenaar
 • Zekerheid: vast maandbedrag
 • Leasevoorstel op maat
 • Btw terugvorderen over aanschafprijs
 • Rente- en investeringsaftrek
 • Investeren zonder liquiditeitsverlies
 • Geen beperking kilometers
 • Geen naheffing op gereden kilometers
 • Ruim aanbod leaseauto’s
 • Auto importeren en leasen is ook mogelijk
 • Transport is verzekerd

Meer informatie over de import van je Volkswagen uit Duitsland?

Neem dan direct contact met ons op. Emile Bakker Premium Auto Import helpt je graag verder bij de zoektocht naar jouw droom-Volkswagen.