Land Rover importeren?

Land Rover importeren?

Dat laat je regelen door dé specialist in auto import. Voor kwaliteit en betrouwbaarheid ga je naar Emile Bakker Auto's! Bekijk hieronder het huidige aanbod defendersdiscovery's en discovery's sport. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op.

range-rover

Historie van Land Rover

Land Rover is vanaf het moment dat de eerste auto in 1948 op de markt is verschenen een wereldwijd succes. De ongeëvenaarde veelzijdigheid en kracht van toen is vandaag de dag nog steeds de basis voor al haar auto’s, zoals Land Rover Defender, Land Rover Discovery en Land Rover Discovery Sport. Of je nu met deze luxueuze terreinwagen tegen steile bergpaden oprijdt, over ruige vlakten of door de stad rijdt, een Land Rover voelt zich overal thuis. Wij weten daarom ook zeker dat jij je thuis zal voelen in deze fantastische auto.

Emile Bakker Auto's: dé Land Rover specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit ca. 1700 betaalbare en luxe import Land Rovers uit Duitsland.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Land Rover importeren uit Duitsland

Een Land Rover is uiterst geschikt om te importeren uit Duitsland. Een auto kopen in Duitsland biedt veel voordelen. En met importeren bespaar je vaak ook nog geld. Wij zien allereerst al een groot verschil in de nieuwprijs van Land Rovers in Nederland en Duitsland. De nieuwprijs van deze auto's ligt in Duitsland circa dertig procent lager.

Wanneer je voor een Land Rover kiest met alle mogelijke opties en waar weinig kilometers mee is gereden kan dat uitpakken tot grote voordelen. Dat is ook de reden dat wij daar een groot netwerk van (merk)dealers en gespecialiseerde merkspecialisten hebben opgebouwd.

Daarom je auto laten importeren door Emile Bakker

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Laat je door ons een Range Rover Evoque, Range Rover Discovery of een Range Rover Velar importeren dan weet je zeker dat deze auto nóóit ouder is dan 5 jaar, nóóit meer dan 60.000 kilometer op de teller heeft staan, máár juist wel betaalbaar is. Daarnaast krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie als de fabrieksgarantie op je Land Rover is verlopen. Dit alles tezamen is de kracht van Emile Bakker Auto’s, dé specialist in auto importeren, én daardoor zal u veel plezier hebben van uw nieuwe auto! 

Financial Lease

Welk model je van een Land Rover ook uit Duitsland wilt laten importeren, bij ons is je geliefde auto te financieren middels financial lease.  We maken een leasevoorstel geheel voor jou op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met financial lease direct economische eigenaar van een Land Rover! Dat maakt het nog mooier om in deze pracht auto te rijden.

Waarom een Land Rover kopen?

  • Hoge waarde vastheid
  • Vooruitstrevend in de ontwikkeling
  • Modelwisseling om 8 à 10 jaar

Meer informatie?

Wil je weten waarom je een Land Rover moet laten importeren bij Emile Bakker? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en er staat altijd een kop koffie, een cappuccino of een overheerlijke choco cream voor je klaar.

Meer modellen van Land Rover bekijken?