Land Rover Discovery

Land Rover Discovery Importeren?

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Emile Bakker Auto’s hoog in het vaandel!

De Land Rover Discovery is een middelgroot, comfortabele Sport Utility Vehicle (SUV). Deze prachtige afgewerkte Land Rover is sinds 1989 te bewonderen en staat bekend als een kundige terreinwagen en is gebouwd voor avontuur. De SUV is in elk aspect een echte Land Rover. Alles waar het merk voor staat vind je terug in deze auto. Raffinement, comfort, luxe. De terreincapaciteiten zijn uitstekend. Daarnaast is de cockpit is volledig af te stemmen op de bestuurder. Als jij in deze comfortabele SUV hebt gereden, begrijp je direct waarom de Land Rover Discovery zo'n fijne auto is!

Land Rover Discovery Sport Importeren uit Duitsland?

Ben je op zoek naar een Land Rover Discovery? Emile Bakker importeert Discovery's uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten. Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij 3 voorwaarden aan de auto:

  1. Niet ouder dan 5 jaar
  2. Maximaal 60.000 km gereden
  3. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Land Rover Discovery is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg. Daar ligt onze kracht!

Financial Lease

Is het mogelijk om een Land Rover Discovery uit Duitsland te financial leasen? Ja, dit is bij ons te financieren middels Financial Lease. Wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag in de maand ben je met Financial Lease direct economische eigenaar van de Land Rover Discovery! Dat maakt het nog mooier om in deze excentrieke auto te rijden.

Waarom Land Rover Discovery kopen?

  • Behoud zijn waarde
  • Gemaakt voor elke situatie
  • Vooruitstrevend in de ontwikkeling
  • Meest veelzijdige SUV

Bekijk ook eens de Land Rover Discovery Sport.

Meer informatie?

Wil je weten waarom je een Land Rover Discovery moet laten importeren bij Emile Bakker? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en er staat altijd een kop koffie, een cappuccino of een overheerlijke choco cream voor je klaar.

Land Rover importeren uit Duitsland? Bekijk de mogelijkheden.