Range Rover Sport

Range Rover Sport Importeren?

De Range Rover is de baas op zowel de weg als offroad. De Range Rover Sport is een sportieve versie van de Range Rover, maar weegt wel 200 kg meer. Deze uitvoering kwam in 2005 voor het eerst op de markt en staat ook wel bekend als de high end SUV die de passagiers veel ruimte aanbied en zeer goed scoort op het gebied van veiligheid. 

Range Rover Sport Importeren uit Duitsland

Bent u op zoek naar een Land Rover Sport? Emile Bakker importeert de Range Rover Sport uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten. Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij 3 voorwaarden aan de auto:

  1. Niet ouder dan 5 jaar
  2. Maximaal 60.000 km gereden
  3. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Land Rover Discovery is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg. Daar ligt onze kracht!

Financial Lease

Als je besluit een Range Rover Sport te importeren uit Duitsland is de auto bij ons te financieren middels financial lease. In overleg stellen we een leaseplan op dat geheel past bij jouw financiële situatie. Financial lease voor een vast bedrag in de maand ben je dan al economische eigenaar van een prachtige Range Rover Sport!

Waarom Range Rover Sport?

  • Hoge waarde vastheid
  • Sportief
  • Veel comfort
  • Offroad capaciteit
  • Scoort hoog in veiligheid

Bekjk ook eens de Range Rover Velar of de Land Rover Discovery Sport.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over het proces rondom het importeren? Neem dan gerust contact met ons of kom eens langs. Als specialist in auto importeren helpen we je graag je droomauto naar Nederland te brengen. 

Land Rover importeren uit Duitsland of een Range Rover importeren uit Duitsland? Bekijk de mogelijkheden.