Range Rover Sport

Range Rover Sport Importeren?

De Range Rover is de baas op zowel de weg als offroad. De Range Rover Sport is een sportieve versie van de Range Rover, maar weegt wel 200 kg meer. Deze uitvoering kwam in 2005 voor het eerst op de markt en staat ook wel bekend als de high end SUV die de passagiers veel ruimte aanbied en zeer goed scoort op het gebied van veiligheid. 

Range Rover Sport Importeren uit Duitsland

Ben je op zoek naar een Range Rover Sport? Emile Bakker is specialist in het importeren van Range Rover Sport's uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten en dat biedt jou veel voordelen! Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij drie voorwaarden aan de auto: niet ouder dan 5 jaar, maximaal 60.000 km. gereden én een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier ligt onze kracht. We zijn niet voor niets specialist in auto’s importeren uit Duitsland. Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Range Rover Evoque is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg! Voor een betaalbare prijs kun je al een mooie, jonge auto importeren.

Financial Lease

Als je besluit een Range Rover Sport te importeren uit Duitsland is de auto bij ons te financieren middels financial lease. In overleg stellen we een leaseplan op dat geheel past bij jouw financiële situatie. Financial lease voor een vast bedrag in de maand ben je dan al economische eigenaar van een prachtige Range Rover Sport! 

Waarom Range Rover Sport?

  • Hoge waarde vastheid
  • Sportief
  • Veel comfort
  • Offroad capaciteit
  • Scoort hoog in veiligheid

Meer informatie?

Wil je weten waarom wij het importeren van een Range Rover voor je moeten regelen? Neem dan gerust contact met ons of kom eens langs. Als specialist in auto importeren helpen we je graag je droomauto naar Nederland te brengen.