Range Rover Evoque

Range Rover Evoque Importeren?

Wereldwijd veroverde hij al vele harten; de Range Rover Evoque. De Range Rover Evoque is een compacte, hippe SUV in het aanbod van Land Rover. De Range Rover Evoque is met een strak lijnenspel en pure carrosserievlakken een onvervalste eyecatcher.

Hij is er als vijfdeurs en als driedeurs coupé. De Range Rover Evoque is in elk aspect een echte Range Rover. Alles waar het merk voor staat vind je terug in deze auto. Raffinement, comfort, luxe. Maar ook terreincapaciteiten zolang je voor de vierwielaangedreven versies kiest. 

Zodra u achter het stuur stapt, valt u direct de stijlvolle en functionele cockpit op die op de bestuurder afgestemd is. Het is de lichtste auto ooit die door Land Rover is geproduceerd. In 2011 heeft de Britse autofabrikant deze auto in productie gedaan. Vanaf het moment dat de auto op de markt is verschenen, is de Range Rover Evoque immens populair. Als jij in deze geweldige SUV hebt gereden, begrijp je direct waarom!  Voor een betaalbare prijs kun je al een mooie, jonge auto importeren.

Range Rover Evoque Importeren uit Duitsland?

Bent u op zoek naar een Range Rover Evoque? Emile Bakker importeert Evoque's uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten. Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij drie voorwaarden aan de auto:

  1. Niet ouder dan 5 jaar
  2. Maximaal 60.000 km gereden
  3. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Land Rover Discovery is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg. Daar ligt onze kracht!

Financial Lease

Als je besluit een Range Rover Evoque te importeren uit Duitsland is de auto bij ons te financieren middels financial lease of private lease. In overleg stellen we een leaseplan op dat geheel past bij jouw financiële situatie. Of dat nu financial lease is of private lease, voor een vast bedrag in de maand ben je dan al economische eigenaar van een prachtige Range Rover Evoque! 

Waarom Range Rover Evoque?

  • Hoge waarde vastheid
  • Vooruitstrevend in de ontwikkeling
  • Veel comfort en gebruiksgemak
  • Offroad capaciteit
  • Compact in formaat
  • Lichtste Range Rover ooit

Meer informatie?

Heb je nog vragen over het proces rondom het importeren? Neem dan gerust contact met ons of kom eens langs. Als specialist in auto importeren helpen we je graag je droomauto naar Nederland te brengen. Onder het genot van een kop koffie, wiener melange of thee – waar je maar zin in hebt – bespreken we je wensen en onze werkwijze.

Liever een andere Land Rover importeren uit Duitsland of een Range Rover importeren uit Duitsland? Bekijk de mogelijkheden.