Audi Q2 importeren

Ben je op zoek naar een veilige auto van topklasse? Dan hoef je niet verder te zoeken want dan is de Audi Q2 precies wat je nodig hebt! De Audi Q2 is een compacte maar toch ruime stads-SUV die populair is vanwege zijn stijlvolle design, hoogwaardige interieur en innovatieve navigatietechnologie en infotainmentsysteem. De Audi Q2 is voorzien van verschillende veiligheidstechnologieën die hebben bijgedragen aan het behalen van vijf sterren van de Euro NCAP. Deze auto zorgt dus voor veilige ritten!

Audi Q2 importeren uit Duitsland

Het importeren van een Audi Q2 uit Duitsland biedt jou de kans om jouw droomauto te vinden en te bezitten. Daarnaast kan het importeren van een Audi Q2 uit Duitsland een financieel voordeel opleveren ten opzichte van het kopen van dezelfde auto in Nederland. Emile Bakker Premium Auto Import is dé expert op het gebied van het importeren van een Audi Q2. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid bij het importeren van jouw auto uit Duitsland. Het importeren van de Audi Q2 wordt door Emile voor jou een positieve en lonende ervaring!

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks jong gebruikte Audi Q2’s. In Duitsland hebben wij een uitgebreid netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers. Zo kunnen wij jouw droomauto vanuit Duitsland naar Nederland importeren!

De volgende drie voorwaarden zijn bij ons altijd van toepassing bij het importeren van een Audi Q2 uit Duitsland:

  • maximaal vijf jaar oud;
  • maximaal 60.000 kilometer gereden;
  • een goede prijs- en kwaliteitverhouding.  

Naast deze drie voorwaarden zorgen wij ervoor dat, indien de fabrieksgarantie niet meer van toepassing is, je van ons zes maanden BOVAG-garantie ontvangt. Deze garantie is tevens uitbreidbaar naar 24 maanden. Je kunt rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import. Vertrouwd én veilig rijden hoort hier volledig bij!

Audi Q2 leasen

Ben je niet in staat om de Audi Q2 in één keer te betalen? Het financial leasen van een auto kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een veilige auto van topklasse, maar niet het geld hebt om deze in één keer aan te schaffen. Financiering op basis van financial lease is een optie die Emile Bakker aanbiedt: een passend leasevoorstel is bij ons altijd van toepassing. Voor een vast bedrag ben jij direct de economische eigenaar van de Audi Q2!

Meer informatie over de Audi Q2?

Wil je meer te weten komen over het importeren van de Audi Q2? Of wil je direct een Audi Q2 importeren uit Duitsland? Dat kan altijd. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staan en gaan graag het gesprek met jou aan! Zien we je snel?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer populaire modellen van Audi

Ben je ook benieuwd naar andere modellen van de Audi? Bekijk ze hier!