Mercedes-Benz GLC-klasse occasion

De Mercedes-Benz GLC occasion van je dromen vind je met Emile Bakker Premium Auto Import.

Kies je favoriet uit de  auto's in ons netwerk of plaats een zoekopdracht. Wij importeren je auto speciaal voor jou en leveren deze met Nederlandse garantie. Zo rijd je zorgeloos in de Mercedes-Benz GLC van je dromen!

 

Over de Mercedes-Benz GLC

De Mercedes-Benz GLC, geïntroduceerd in 2015, is een middelgrote luxe SUV die zowel in reguliere als coupé-uitvoering verkrijgbaar is. Beide varianten combineren stijl, comfort en technologie, maar bieden verschillende esthetische en functionele voordelen.

De reguliere GLC biedt een ruim interieur en veelzijdigheid, ideaal voor gezinnen en lange reizen. De coupé-uitvoering, met een sportiever en gestroomlijnder profiel, richt zich op rijders die een dynamische uitstraling verkiezen.

Beide modellen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder de nieuwste infotainmentsystemen en uitgebreide veiligheidsfuncties, en bieden een scala aan krachtige en efficiënte motoropties, waaronder hybride varianten.

Ervaringen van klanten: Mercedes GLC Occasion

mercedes-glc-geleverd-aan-john-uit-nieuwstad-3

Emile maakt dromen waar

De auto die ik graag wilde was niet in Nederland verkrijgbaar. Emile heeft ervoor gezorgd dat de auto werd geïmporteerd en heeft mij gedurende het hele proces van elke stap op de hoogte gehouden.

Ik had vanaf het begin het idee dat dit wel in goede handen was en dat klopte, hij heeft mij ontzorgd. Alle afspraken is hij nagekomen en meer zelfs. Fijne vent en op en top betrouwbaar.

John uit Nieuwstad
Beoordeling: 10/10
Geïmporteerde auto: Mercedes-Benz GLC

mercedes-glc-geleverd-aan-henk-paul-uit-bedum

Zeer plezierig en deskundig geholpen op een heel rustige, niet opdringerige manier!

Deskundig en zeer vriendelijk geholpen. En goeie koffie ook!
 

Henk Paul uit Bedum
Beoordeling: 10/10
Geïmporteerde auto: Mercedes-Benz GLC

Waarom een Mercedes GLC-Klasse kopen?

Luxe is gegarandeerd in een Mercedes-Benz. Het merk maakt al bijna een eeuw lang deel uit van de top in de autowereld. 
De auto’s zijn zeer veilig en beschikken over de nieuwste veiligheidssystemen.
Een Mercedes-Benz is vaak krachtig, snel en kan tevens sportief worden ingesteld.

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks (jong gebruikte) auto’s van Mercedes-Benz, zeker het model GLC-Klasse. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit (merk)dealers en merkspecialisten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren.

Bij het importeren van een Mercedes-Benz uit Duitsland zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Verder is het zo dat, wanneer er geen fabrieksgarantie op uw gewenste Mercedes GLC-klasse van toepassing is, u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veilig en vertrouwd rijden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import.

Mercedes-Benz importeren met Financial lease

Middels financial lease kunt u uw Mercedes GLC-Klasse financieren, nadat deze geïmporteerd is uit Duitsland. Hoe u deze Mercedes-Benz uitgevoerd heeft of over welke motor deze auto beschikt maakt niet uit, wij zorgen voor een passend leasevoorstel. Hierdoor bent u direct de economische eigenaar van de GLC-Klasse, en dat voor een vast bedrag per maand. Tevens kunnen wij ook een leasevoorstel opmaken voor andere auto’s (tevens voor andere merken).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het importeren van een Mercedes GLC-Klasse uit Duitsland? Neem gerust contact met ons op en kom vrijblijvend een keer langs. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee warm is en gaan graag met u het gesprek aan.