Porsche importeren

Porsche importeren uit Duitsland

Alle getoonde Porsches komen bij merkdealers uit Duitsland vandaan. De occassions zijn voorgeselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid en vaak is de fabrieksgarantie nog van kracht voor een import Porsche uit Duitsland!

Wat doen wij voor u?

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Laat je volledig ontzorgen zodat u niet diverse keren naar Duitsland hoeft af te reizen voor oriëntatie, aankoop of aflevering. Emile Bakker regelt alles van A tot en met Z en betrekt u bij iedere stap binnen het proces. Bekijk hieronder het Porsche aanbod en ga op zoek naar uw droomauto!

Porsche

Porsche, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, is een iconisch Duits automerk dat bekend staat om zijn sportwagens, luxe SUV's en sedans. Het merk heeft een rijke geschiedenis, beginnend met de legendarische Porsche 356 in 1948 en gevolgd door de iconische 911 in 1964, die synoniem staat voor Porsche's sportieve erfgoed. De modellenreeks is sindsdien uitgebreid met onder andere de 718 Boxster en Cayman, de Cayenne en Macan SUV's, de Panamera sedan en de volledig elektrische Taycan.

Porsche staat bekend om zijn technische innovaties, uitstekende prestaties en luxueuze afwerking. De auto's van Porsche bieden een perfecte balans tussen rijplezier en dagelijks gebruiksgemak. De krachtige motoren, nauwkeurige besturing en geavanceerde technologieën maken elke rit tot een bijzondere ervaring. Daarnaast staat Porsche hoog aangeschreven om zijn betrouwbaarheid en bouwkwaliteit, wat bijdraagt aan de sterke restwaarde van de voertuigen.

Het importeren van een Porsche uit Duitsland kan voordelig zijn voor Nederlandse kopers. De Duitse markt biedt een breed scala aan goed onderhouden tweedehands Porsches tegen competitieve prijzen. Bovendien zijn Duitse Porsches vaak rijker uitgerust en beter onderhouden dankzij strikte keuringsnormen. Importeren kan daardoor niet alleen financieel aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor een grotere keuze aan modellen en uitvoeringen.

emile-bakker

Zoekservice

Zoek je droomauto met Emile Bakker Premium Auto Import! Het proces is simpel en persoonlijk, zodat jij zonder zorgen de auto van je dromen kunt rijden.

Stap 1: Vertel me je wensen: merk, model, opties, budget. Bel of stuur een bericht.
Stap 2: Ik zoek in mijn netwerk in  Duitsland en kom met een aantrekkelijk voorstel.
Stap 3: Akkoord? Ik regel de import van A tot Z.
Stap 4: Bereid je voor op een feestelijke aflevering van je nieuwe auto!

Bij Emile Bakker Premium Auto Import draait alles om persoonlijke service en zorgeloos genieten van je nieuwe auto.

Laat het zoeken aan ons over en stap binnenkort in de auto waar je altijd al van gedroomd hebt!

Emile Bakker Auto's: dé import specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit vele betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland. Gespecialiseerd in premium merken zoals Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Ervaringen van klanten

porsche-macan-geleverd-aan-jimmy-uit-deurne

Gewoon zoals het hoort!

Emile is een fijne en eerlijke kerel. Prima afspraken kunnen maken op voorhand en alles is vlekkenloos verlopen. En het belangrijkste....een super fijne Macan!
 

Jimmy uit Deurne
Beoordeling: 10/10
Geleverde auto: Porsche Macan

Porsche modellen

Voordelen van een Porsche

  • Prestatie
  • Betrouwbaarheid
  • Innovatie
  • Luxueus ontwerp
  • Rijplezier