Porsche Panamera importeren

Dé Porsche Panamera vind je bij Emile Bakker Premium Auto Import. Bekijk het uitgebreide aanbod van geselecteerde auto's of maak gebruik van onze zoekservice!

porsche-macan-geleverd-aan-jimmy-uit-deurne

Zoekservice

Zoek je droomauto met Emile Bakker Premium Auto Import! Het proces is simpel en persoonlijk. Binnen enkele weken rijd je in de auto van je dromen!

Stap 1: Vertel me je wensen: merk, model, opties, budget. Bel of stuur een bericht.
Stap 2: Ik zoek in mijn netwerk in  Duitsland en kom met een aantrekkelijk voorstel.
Stap 3: Akkoord? Ik regel de import van A tot Z.
Stap 4: Bereid je voor op een feestelijke aflevering van je nieuwe auto!

Bij Emile Bakker Premium Auto Import draait alles om persoonlijke service en zorgeloos genieten van je nieuwe auto.

Laat het zoeken aan ons over en stap binnenkort in de auto waar je altijd al van gedroomd hebt!

Emile Bakker Auto's: dé import specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit vele betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland. Gespecialiseerd in premium merken zoals Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Porsche Panamera als occasion

De Porsche Panamera is een luxe sportwagen die bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties, elegant ontwerp en geavanceerde technologie. Hij combineert het comfort van een sedan met de sportieve rijervaring van een Porsche. De Panamera wordt aangedreven door krachtige motoren, variërend van een 2.9-liter V6 turbomotor tot een 4.0-liter V8 turbomotor met 620 pk, gekoppeld aan een achttraps PDK-transmissie voor snelle en soepele schakelingen.

Het elegante ontwerp van de Panamera omvat strakke lijnen, een lage daklijn en een herkenbare Porsche-grille, terwijl het interieur hoogwaardige materialen en een intuïtief 12,3-inch touchscreen infotainmentsysteem biedt. Geavanceerde technologieën zoals het Porsche Communication Management (PCM) systeem en optionele Bose of Burmester audiosystemen verbeteren de rijervaring, aangevuld met veiligheidsvoorzieningen zoals adaptieve cruisecontrol en lane-keeping assist.

Als occasion behoudt de Panamera goed zijn waarde dankzij Porsche's betrouwbaarheid en duurzaamheid. Importeren uit Duitsland is aantrekkelijk voor Nederlandse kopers vanwege de brede selectie goed onderhouden voertuigen tegen competitieve prijzen. De Duitse markt biedt vaak beter uitgeruste modellen, wat import financieel voordelig en aantrekkelijk maakt.

Kortom, de Porsche Panamera biedt luxueuze sportiviteit en elegantie, zowel nieuw als gebruikt, met aanzienlijke voordelen bij import uit Duitsland.

Ervaringen van klanten

porsche-macan-geleverd-aan-jimmy-uit-deurne

Gewoon zoals het hoort!

Emile is een fijne en eerlijke kerel. Prima afspraken kunnen maken op voorhand en alles is vlekkenloos verlopen. En het belangrijkste....een super fijne Macan!
 

Jimmy uit Deurne
Beoordeling: 10/10
Geleverde auto: Porsche Macan

Porsche modellen

Voordelen van een Porsche

  • Prestatie
  • Betrouwbaarheid
  • Innovatie
  • Luxueus ontwerp
  • Rijplezier