Porsche Macan importeren

Porsche Macan importeren uit Duitsland

Alle getoonde Porsches komen bij merkdealers uit Duitsland vandaan. De occassions zijn voorgeselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid en vaak is de fabrieksgarantie nog van kracht voor een import Porsche uit Duitsland!

Wat doen wij voor u?

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Laat je volledig ontzorgen zodat u niet diverse keren naar Duitsland hoeft af te reizen voor oriëntatie, aankoop of aflevering. Emile Bakker regelt alles van A tot en met Z en betrekt u bij iedere stap binnen het proces. Bekijk hieronder het Porsche aanbod en ga op zoek naar uw droomauto!

porsche-macan-geleverd-aan-jimmy-uit-deurne

Zoekservice

Zoek je droomauto met Emile Bakker Premium Auto Import! Het proces is simpel en persoonlijk. Binnen enkele weken rijd je in de auto van je dromen!

Stap 1: Vertel me je wensen: merk, model, opties, budget. Bel of stuur een bericht.
Stap 2: Ik zoek in mijn netwerk in  Duitsland en kom met een aantrekkelijk voorstel.
Stap 3: Akkoord? Ik regel de import van A tot Z.
Stap 4: Bereid je voor op een feestelijke aflevering van je nieuwe auto!

Bij Emile Bakker Premium Auto Import draait alles om persoonlijke service en zorgeloos genieten van je nieuwe auto.

Laat het zoeken aan ons over en stap binnenkort in de auto waar je altijd al van gedroomd hebt!

Emile Bakker Auto's: dé import specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit vele betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland. Gespecialiseerd in premium merken zoals Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Porsche Macan als occasion

De Porsche Macan is een compacte luxe SUV die bekend staat om zijn sportieve prestaties, verfijnde ontwerp en geavanceerde technologie. Hij combineert het rijplezier van een sportwagen met de veelzijdigheid van een SUV. De Macan wordt aangedreven door krachtige motoren, variërend van een 2.0-liter viercilinder turbomotor tot een 2.9-liter V6-turbomotor met 440 pk, gekoppeld aan een zeventraps PDK-transmissie voor soepele schakelingen.

Het sportieve ontwerp van de Macan omvat strakke lijnen, brede wielkasten en een karakteristieke grille, terwijl het interieur hoogwaardige materialen en een gebruiksvriendelijk 10,9-inch touchscreen infotainmentsysteem biedt. Geavanceerde technologieën zoals het Porsche Communication Management (PCM) systeem en optionele Bose of Burmester audiosystemen verbeteren de rijervaring, aangevuld met veiligheidsvoorzieningen zoals adaptieve cruisecontrol en lane-keeping assist.

Als occasion behoudt de Macan goed zijn waarde dankzij Porsche's betrouwbaarheid en duurzaamheid. Importeren uit Duitsland is aantrekkelijk voor Nederlandse kopers vanwege de brede selectie goed onderhouden voertuigen tegen competitieve prijzen. De Duitse markt biedt vaak beter uitgeruste modellen, wat import financieel voordelig en aantrekkelijk maakt.

Kortom, de Porsche Macan biedt luxueuze sportiviteit en veelzijdigheid, zowel nieuw als gebruikt, met aanzienlijke voordelen bij import uit Duitsland.

Ervaringen van klanten

porsche-macan-geleverd-aan-jimmy-uit-deurne

Gewoon zoals het hoort!

Emile is een fijne en eerlijke kerel. Prima afspraken kunnen maken op voorhand en alles is vlekkenloos verlopen. En het belangrijkste....een super fijne Macan!
 

Jimmy uit Deurne
Beoordeling: 10/10
Geleverde auto: Porsche Macan

Porsche modellen

Voordelen van een Porsche

  • Prestatie
  • Betrouwbaarheid
  • Innovatie
  • Luxueus ontwerp
  • Rijplezier