Range Rover Velar Occasion

De grootste keuze in Range Rover Velar occasions. Wij vinden jouw droomauto in ons dealernetwerk en leveren deze rechtstreeks, met Nederlandse garantie.

Dé Land Rover specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit ca. 1700 betaalbare en luxe import Land Rovers uit Duitsland.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Ervaringen van klanten

range-rover-sport-geleverd-aan-martijn-uit-epe-1

Zeer net en correct autobedrijf

Emile Bakker Auto's , is een zeer net en correct autobedrijf. ik heb mijn wensenlijstje aan Emile doorgegeven, waarop Emile voor mij op zoek is gegaan naar een auto die voldoet aan al mijn wensen. inmiddels rijd ik in een auto , die geheel voldoet aan al mij wensen. ik raad persoonlijk iedereen aan om een auto bij Emile bakker te kopen, communicatie erg goed, zeer betrouwbaar en de service is uitstekend.

Martijn uit Epe
Beoordeling: 10/10
Geïmporteerde auto: Range Rover Sport

evoque-geleverd-aan-john-uit-epe-2

Wensenlijst voor 100% ingevuld!

Geef je wensen door wat je wil en je rijdt niet veel later in je gewenste import auto!

John van de Vosse uit Epe
Beoordeling: 10/10
Geimporteerde auto: Range Rover Evoque 

Range Rover Velar Importeren uit Duitsland?

Bent u op zoek naar een Range Rover Velar? Emile Bakker importeert de Range Rover Velar uit Duitsland. We beschikken over een heel groot netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten. Niet voor niets zijn wij dé specialist in auto importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij drie voorwaarden aan de auto:

  1. Niet ouder dan 5 jaar
  2. Maximaal 60.000 km gereden
  3. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door jou uitgekozen Land Rover Velar is verlopen, krijg je van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg. Daar ligt onze kracht!

Financial Lease

Als je besluit een Range Rover Velar te importeren uit Duitsland is de auto bij ons te financieren middels financial lease. In overleg met u stellen we een leaseplan op dat geheel past bij uw financiële situatie. Bij financial lease bent u al voor vast bedrag in de maand economische eigenaar van een prachtige Range Rover Velar! 

Waarom kiezen voor de Range Rover Velar?

  • Hoge waarde vastheid
  • Veel comfort en gebruiksgemak
  • Offroad capaciteit
  • Luxe

Meer informatie?

Heb je nog vragen over het proces rondom het importeren? Neem dan gerust contact met ons of kom eens langs. Als specialist in auto importeren helpen we je graag je droomauto naar Nederland te brengen. Onder het genot van een kop koffie of thee, bespreken we welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben voor u.

Liever een andere Land Rover importeren uit Duitsland of een Range Rover importeren uit Duitsland? Bekijk de mogelijkheden.