Volvo XC60 Occasion

De Volvo XC60 occasion van je dromen vind je met Emile Bakker Premium Auto Import.

Kies je favoriet uit de auto's in ons netwerk of plaats een zoekopdracht. Wij importeren je auto speciaal voor jou en leveren deze met Nederlandse garantie. Zo rijd je zorgeloos in de Volvo XC60 occasion van je dromen!

Volvo XC60 importeren uit Duitsland

Bij het importeren van een Volvo uit Duitsland zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijs kwaliteitverhouding.

Verder is het zo dat, wanneer er geen fabrieksgarantie op uw gewenste Volvo XC60  van toepassing is, u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veilig en vertrouwd rijden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import.

Volvo XC60 occasion uit Duitsland

Bent u op zoek naar een Volvo XC60 occasion benzine of een elektrische Volvo XC60? Bij Emile Bakker Auto import kunnen wij diverse modellen voor u importeren. De Volvo XC60 is van zichzelf al luxe uitgevoerd. Een echte SUV van Volvo en heeft de grootte van een Land Rover Discovery Sport

Volvo XC60 R design

Het sportieve model van de Volvo XC60 is het R-design. De Volvo XC60 R design is voorzien van een sportieve en stoere uitstraling. Gecombineerd met een groot motorvermogen.

Volvo XC60 hybride

De Volvo XC60 hybride is verkrijgbaar als benzine elektro motor, maar ook als diesel elektro motor. De XC60 hybride is daarmee toekomstbestendig. Kleine stukken kunnen worden gereden op volledig elektrisch worden. Waarmee u het grootste gedeelte van uw verkeer elektrisch kan afvangen. Handig voor naar de supermarkt, familie, vrienden en werk. De Volvo is daarmee naast extreem veilig, ook duurzaam en thuis op te laden.

Emile Bakker Auto's: dé import specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit vele betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland. Gespecialiseerd in premium merken zoals Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Ervaringen van klanten

xc60-geleverd-aan-eisse-uit-stitswerd-2

Zeer tevreden

goede service en snel handelen
 

Eisse Ritsema uit Stitswerd
Beoordeling: 8/10
Geleverde auto: Volvo XC60

Ontdek de Volvo modellen die wij regelmatig als premium occasion importeren: