Volvo XC60 importeren

Een Volvo XC60 kopen doet u bij Emile Bakker Premium Auto import. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit (merk)dealers en merkspecialisten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren.

Volvo XC60 importeren uit Duitsland

Bij het importeren van een Volvo uit Duitsland zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijs kwaliteitverhouding.

Verder is het zo dat, wanneer er geen fabrieksgarantie op uw gewenste Volvo XC60  van toepassing is, u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veilig en vertrouwd rijden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import.

Volvo XC60 occasion uit Duitsland

Bent u op zoek naar een Volvo XC60 occasion benzine of een elektrische Volvo XC60? Bij Emile Bakker Auto import kunnen wij diverse modellen voor u importeren. De Volvo XC60 is van zichzelf al luxe uitgevoerd. Een echte SUV van Volvo en heeft de grootte van een Land Rover Discovery Sport

Volvo XC60 R design

Het sportieve model van de Volvo XC60 is het R-design. De Volvo XC60 R design is voorzien van een sportieve en stoere uitstraling. Gecombineerd met een groot motorvermogen.

Volvo XC60 hybride

De Volvo XC60 hybride is verkrijgbaar als benzine elektro motor, maar ook als diesel elektro motor. De XC60 hybride is daarmee toekomstbestendig. Kleine stukken kunnen worden gereden op volledig elektrisch worden. Waarmee u het grootste gedeelte van uw verkeer elektrisch kan afvangen. Handig voor naar de supermarkt, familie, vrienden en werk. De Volvo is daarmee naast extreem veilig, ook duurzaam en thuis op te laden.

Emile Bakker Auto's: dé import specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit vele betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland. Gespecialiseerd in premium merken zoals Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Reviews

Jeroen Schouten uit ALMERE

Eerdere positieve reviews kunnen wij alleen maar onderschrijven. Ook wij hebben een prima jonge Range Rover Evoque aangeschafte via Emile en een goede inruilprijs ontvangen. Zeer prettig zaken gedaan en een uitstekende auto ontvangen. Dit is een betrouwbaar, eerlijk en goed adres voor een keurige im...

Henk Paul :) uit Bedum

Deskundig en zeer vriendelijk geholpen. En goeie koffie ook!

Jimmy uit Deurne

Emile is een fijne en eerlijke kerel. Prima afspraken kunnen maken op voorhand en alles is vlekkenloos verlopen. En het belangrijkste....een super fijne Macan!

Onno Vos uit Wageningen

Twee auto's ingeruld voor een nieuwe: compleet ontzorgd!

Edwin :) uit Ter Apel

Een fijne zaak met vriendelijke, warme mensen. De koffie staat klaar en er is altijd tijd voor een praatje. In je zoektocht kun je wensen kenbaar maken en Emile gaat voor je aan de slag. Het contact verloopt makkelijk, Emile is flexibel en oplossingsgericht.

Ynze uit Sellingen

Alles is door Emile Bakker geregeld en gaat zoals vooraf besproken. Emile houdt je tijdens het gehele proces keurig op de hoogte. Bij Emile kun je met een goed gevoel een auto aanschaffen!

Robert uit Joure

Ik heb Emile leren kennen als iemand die nooit opgeeft, goed snapt wat de klant wil en echt moeite doet om het de klant naar de zin te maken.

Heiko :) uit hellum

prima

Frank :) uit Spier

via via en internet bij Emile Bakker terecht gekomen. Via Emile onze auto gekocht. Communicatie, nakomen van afspraken, service en ondersteuning hebben we erg gewaardeerd en we zullen zeker bij een volgende gelegenheid wederom graag van zijn dienstverlening gebruik maken

M.J. uit Eemnes

Deskundig, eerlijk en adequaat advies van Emile met een fijne begeleiding in het verkoopproces.

Ontdek de Volvo modellen die wij regelmatig als premium occasion importeren: