Mercedes-Benz GLC-Klasse Importeren

Mercedes-Benz GLC-klasse

Bent u op zoek naar een Mercedes GLC-Klasse om te laten importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import is uw Mercedes-Benz specialist met kwaliteit en betrouwbaarheid als onze kernwaarden.

De GLC-Klasse van Mercedes-Benz maakt sinds 2015 onderdeel uit van het modellengamma van het Duitse merk. Het model is zeer succesvol en jaarlijks worden er vele duizenden auto’s verkocht. Ook in Nederland, Duitsland en België is de GLC-Klasse een geliefde auto. Dit model wordt gekenmerkt door luxe, ruimte en zeer fijne motoren.

Hoe werkt het om een Mercedes-Benz GLC-Klasse te importeren uit Duitsland?

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks (jong gebruikte) auto’s van Mercedes-Benz, zeker het model GLC-Klasse. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit (merk)dealers en merkspecialisten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren.

Bij het importeren van een Mercedes-Benz uit Duitsland zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Verder is het zo dat, wanneer er geen fabrieksgarantie op uw gewenste Mercedes GLC-klasse van toepassing is, u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veilig en vertrouwd rijden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import.

Mercedes-Benz importeren met Financial lease


Middels financial lease kunt u uw Mercedes GLC-Klasse financieren, nadat deze geïmporteerd is uit Duitsland. Hoe u deze Mercedes-Benz uitgevoerd heeft of over welke motor deze auto beschikt maakt niet uit, wij zorgen voor een passend leasevoorstel. Hierdoor bent u direct de economische eigenaar van de GLC-Klasse, en dat voor een vast bedrag per maand. Tevens kunnen wij ook een leasevoorstel opmaken voor andere auto’s (tevens voor andere merken).

Waarom een Mercedes GLC-Klasse kopen?

  • Luxe is gegarandeerd in een Mercedes-Benz. Het merk maakt al bijna een eeuw lang deel uit van de top in de autowereld. 
  • De auto’s zijn zeer veilig en beschikken over de nieuwste veiligheidssystemen.
  • Een Mercedes-Benz is vaak krachtig, snel en kan tevens sportief worden ingesteld.

Meer informatie?


Wilt u meer informatie over het importeren van een Mercedes GLC-Klasse uit Duitsland? Neem gerust contact met ons op en kom vrijblijvend een keer langs. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee warm is en gaan graag met u het gesprek aan.

Meer modellen van Mercedes-Benz

  • Mercedes-Benz EQC-klasse
  • Mercedes-Benz A-Klasse
  • Mercedes-Benz CLA-klasse
  • Mercedes-Benz GLB-klasse