Mercedes-Benz GLB-Klasse Importeren

Mercedes-Benz GLB-klasse importeren uit Duitsland

Bent u op zoek naar een Mercedes GLB-Klasse om te laten importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import is uw Mercedes-Benz specialist met kwaliteit en betrouwbaarheid als onze kernwaarden.

De Mercedes-Benz GLB-Klasse maakt sinds 2019 deel uit van de Mercedes-familie. De auto is een sub compacte SUV van het Duitse merk. De auto wordt gekenmerkt door een luxe interieur, een prachtig afgewerkt exterieur en de nieuwste systemen om autorijden nog veiliger (en leuker) te maken.

Hoe werkt het om een Mercedes-Benz GLB-Klasse te importeren uit Duitsland?

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks (jong gebruikte) auto’s van Mercedes-Benz, zeker het model GLB-Klasse. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit (merk)dealers en merkspecialisten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren.

Bij het importeren van een Mercedes-Benz uit Duitsland zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.


Verder is het zo dat, wanneer er geen fabrieksgarantie op uw gewenste Mercedes GLB-klasse van toepassing is, u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veilig en vertrouwd rijden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import.

Mercedes-Benz importeren met Financial lease


Middels financial lease kunt u uw Mercedes GLB-Klasse financieren, nadat deze geïmporteerd is uit Duitsland. Hoe u deze Mercedes-Benz uitgevoerd heeft of over welke motor deze auto beschikt maakt niet uit, wij zorgen voor een passend leasevoorstel. Hierdoor bent u direct de economische eigenaar van de GLB-Klasse, en dat voor een vast bedrag per maand. Tevens kunnen wij ook een leasevoorstel opmaken voor andere auto’s (tevens voor andere merken).

Waarom een Mercedes GLB-Klasse kopen?

  • Luxe is gegarandeerd in een Mercedes-Benz. Het merk maakt al bijna een eeuw lang deel uit van de top in de autowereld. 
  • De auto’s zijn zeer veilig en beschikken over de nieuwste veiligheidssystemen.
  • Een Mercedes-Benz is vaak krachtig, snel en kan tevens sportief worden ingesteld.

Meer informatie?


Wilt u meer informatie over het importeren van een Mercedes GLB-Klasse uit Duitsland? Neem gerust contact met ons op en kom vrijblijvend een keer langs. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee warm is en gaan graag met u het gesprek aan.

Meer modellen van Mercedes-Benz

  • Mercedes-Benz EQC-klasse
  • Mercedes-Benz A-Klasse
  • Mercedes-Benz CLA-klasse
  • Mercedes-Benz GLC-klasse