MINI Clubman importeren uit Duitsland

Direct een MINI Clubman laten importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import is uw specialist op het gebied van MINI. Wij gaan altijd voor betrouwbaarheid en kwaliteit. 

De MINI Clubman wordt sinds 2007 geproduceerd door MINI en is een subcompacte auto binnen het assortiment. De auto wordt geproduceerd door de Duitse fabrikant BMW, waar MINI onderdeel van is. De MINI Clubman wordt gekenmerkt als een sportieve maar toch comfortabele auto, met een luxe afwerking aan de binnen- en buitenzijde.

Hoe werkt het om een MINI Clubman te importeren uit Duitsland?

Dagelijks importeren wij jong gebruikte MINI Clubman uit Duitsland. Door middel van ons uitgebreide netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers is iedere uitvoering mogelijk. Wij kunnen de auto voor u importeren vanuit Duitsland naar Nederland.

Wanneer wij een MINI Clubman importeren uit Duitsland, zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Daarnaast geldt er, indien er geen fabrieksgarantie meer van toepassing is op de desbetreffende MINI Clubman, dat u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veiligheid en vertrouwd rijden zijn enorm belangrijke punten bij Emile Bakker Premium Auto Import, vandaar dat u kunt rekenen op volledige service.

MINI Clubman importeren met Financial lease


U kunt uiteraard ook uw MINI Clubman laten importeren en financieren middels Financial Lease bij Emile Bakker Premium Auto Import. Zo bent u voor een bepaald maandelijks bedrag direct de economische eigenaar van de MINI. Wij kunnen tevens een leasevoorstel opmaken voor ieder ander merk.

Waarom een MINI Clubman kopen?

  • De MINI Clubman zijn luxe afgewerkt, zowel binnen als buiten.
  • Het leuke, sportieve karakter van de MINI Clubman is uniek.
  • Een MINI  beschikt over een krachtige motor.

Meer informatie?

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over het laten importeren van een MINI Clubman vanuit Duitsland? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs, wij zorgen ervoor dat de koffie of thee warm is en gaan graag het gesprek met u aan.

Meer modellen van MINI

  • MINI Cooper
  • MINI Countryman
  • MINI Cabrio