MINI Cooper importeren

MINI Cooper importeren uit Duitsland

Direct een MINI Cooper laten importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import is uw specialist op het gebied van MINI. Wij gaan altijd voor betrouwbaarheid en kwaliteit. 

De MINI Cooper wordt sinds jaar en dag geproduceerd en is bekend uit de race- en rally wereld. Tegenwoordig is MINI eigendom van BMW, een van de grotere Duitse automerken. Van de MINI Cooper zijn er diverse mogelijkheden qua uitvoering en de auto wordt gekenmerkt als luxe, sportief en krachtig.

Hoe werkt het om een MINI Cooper te importeren uit Duitsland?

Dagelijks importeren wij jong gebruikte MINI Coopers uit Duitsland. Door middel van ons uitgebreide netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers is iedere uitvoering mogelijk. Wij kunnen de auto voor u importeren vanuit Duitsland naar Nederland.

Wanneer wij een MINI Cooper importeren uit Duitsland, zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Daarnaast geldt er, indien er geen fabrieksgarantie meer van toepassing is op de desbetreffende MINI Cooper, dat u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veiligheid en vertrouwd rijden zijn enorm belangrijke punten bij Emile Bakker Premium Auto Import, vandaar dat u kunt rekenen op volledige service.

MINI Cooper importeren met Financial lease


U kunt uiteraard ook uw MINI Cooper laten importeren en financieren middels Financial Lease bij Emile Bakker Premium Auto Import. Zo bent u voor een bepaald maandelijks bedrag direct de economische eigenaar van de MINI. Wij kunnen tevens een leasevoorstel opmaken voor ieder ander merk.

Waarom een MINI Cooper kopen?

  • De MINI Cooper zijn luxe afgewerkt, zowel binnen als buiten.
  • Het leuke, sportieve karakter van de MINI Cooper is uniek.
  • Een MINI Cooper beschikt over een krachtige motor.

Meer informatie?

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over het laten importeren van een MINI Cooper vanuit Duitsland? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs, wij zorgen ervoor dat de koffie of thee warm is en gaan graag het gesprek met u aan.

Meer modellen van MINI

  • MINI Clubman
  • MINI Countryman
  • MINI Cabrio