MINI Countryman importeren uit Duitsland

Direct een MINI Countryman laten importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import is uw specialist op het gebied van MINI. Wij gaan altijd voor betrouwbaarheid en kwaliteit. 

De MINI Countryman maakt sinds 2010 deel uit van het modellengamma van MINI. MINI maakt deel uit van de BMW-Groep, een vooraanstaand automerk uit Duitsland. De Countryman kan worden geclassificeerd als een compacte SUV met een luxe afwerking en een goed rijcomfort. Daarnaast beschikt de auto over een krachtige motor. 

Hoe werkt het om een MINI Countryman te importeren uit Duitsland?

Dagelijks importeren wij jong gebruikte MINI Countryman uit Duitsland. Door middel van ons uitgebreide netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers is iedere uitvoering mogelijk. Wij kunnen de auto voor u importeren vanuit Duitsland naar Nederland.

Wanneer wij een MINI Countryman importeren uit Duitsland, zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Daarnaast geldt er, indien er geen fabrieksgarantie meer van toepassing is op de desbetreffende MINI Countryman, dat u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veiligheid en vertrouwd rijden zijn enorm belangrijke punten bij Emile Bakker Premium Auto Import, vandaar dat u kunt rekenen op volledige service.

MINI Countryman importeren met Financial lease

U kunt uiteraard ook uw MINI Countryman laten importeren en financieren middels Financial Lease bij Emile Bakker Premium Auto Import. Zo bent u voor een bepaald maandelijks bedrag direct de economische eigenaar van de MINI. Wij kunnen tevens een leasevoorstel opmaken voor ieder ander merk.

Waarom een MINI Countryman kopen?

  • De MINI Countryman zijn luxe afgewerkt, zowel binnen als buiten.
  • Het leuke, sportieve karakter van de MINI Countryman is uniek.
  • Een MINI beschikt over een krachtige motor.

Meer informatie?

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over het laten importeren van een MINI Countryman vanuit Duitsland? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs, wij zorgen ervoor dat de koffie of thee warm is en gaan graag het gesprek met u aan.