BMW iX3 importeren uit Duitsland? | Emile Bakker

BMW iX3 importeren

Op zoek naar een elektrische SUV? Dan is de BMW iX3 de auto voor jou! Deze BMW maakt deel uit van de BMW’s elektrische i-serie en combineert de stijl van de X3 met het elektrische rijden. De iX3 heeft een rijbereik van ongeveer 460 kilometer en is geschikt voor dagelijks gebruik en zelfs langere ritten. Door het strakke ontwerp en aerodynamische elementen rijdt hij een stuk efficiënter. Al met al is de BMW iX3 een echte aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar een elektrische SUV.

BMW iX3 importeren uit Duitsland

Het importeren van een BMW iX3 uit Duitsland biedt jou de kans om jouw droomauto te vinden en te bezitten. Daarnaast kan het importeren van een BMW iX3 uit Duitsland een financieel voordeel opleveren ten opzichte van het kopen van dezelfde auto in Nederland. Emile Bakker Premium Auto Import is dé expert op het gebied van het importeren van een BMW iX3. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid bij het importeren van jouw auto uit Duitsland. Het importeren van de BMW iX3 wordt door Emile voor jou een positieve en lonende ervaring!

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks jong gebruikte BMW iX3. In Duitsland hebben wij een uitgebreid netwerk van merkspecialisten en (merk)dealers. Zo kunnen wij jouw droomauto vanuit Duitsland naar Nederland importeren!

De volgende drie voorwaarden zijn bij ons altijd van toepassing bij het importeren van een BMW iX3 uit Duitsland:

  • maximaal vijf jaar oud;
  • maximaal 60.000 kilometer gereden;
  • een goede prijs- en kwaliteitverhouding.  

Naast deze drie voorwaarden zorgen wij ervoor dat, indien de fabrieksgarantie niet meer van toepassing is, je van ons zes maanden BOVAG-garantie ontvangt. Deze garantie is tevens uitbreidbaar naar 24 maanden. Je kunt rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import. Vertrouwd én veilig rijden hoort hier volledig bij!

BMW iX3 leasen

Ben je niet in staat om de BMW iX3 in één keer te betalen? Het financial leasen van een auto kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een elektrische SUV, maar niet het geld hebt om deze in één keer aan te schaffen. Financiering op basis van financial lease is een optie die Emile Bakker aanbiedt: een passend leasevoorstel is bij ons altijd van toepassing. Voor een vast bedrag ben jij direct de economische eigenaar van de BMW iX3!

Meer informatie over de BMW iX3?

Wil je meer te weten komen over het importeren van de BMW iX3? Of wil je direct een BMW iX3 importeren uit Duitsland? Dat kan altijd. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staan en gaan graag het gesprek met jou aan! Zien we je snel?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Emile Bakker Auto's: dé import specialist van het Noorden

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit vele betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland. Gespecialiseerd in premium merken zoals Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volvo.

De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

hero-emile

Over BMW 

BMW, officieel bekend als Bayerische Motoren Werke AG, belichaamt de essentie van premium rijplezier en geavanceerde Duitse techniek. Sinds de oprichting in 1916, eerst als fabrikant van vliegtuigmotoren en later als pionier in de automobielindustrie, heeft BMW zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk in luxe auto's en motorfietsen. Of het nu de dynamische 3-serie of de luxueuze 7-serie betreft, BMW garandeert een uitzonderlijke rijervaring die rijplezier en comfort combineert met technologische superioriteit.

In Duitsland is het aanbod van jonge tweedehands BMW's aanzienlijk breder, wat kopers een ruimere keuze biedt in motorisering, uitrusting en kleuren. Dit maakt het voor Nederlandse kopers aantrekkelijk om een tweedehands BMW uit Duitsland te importeren, vaak tegen voordeligere prijzen dan in andere landen. De combinatie van een uitgebreide selectie en lagere kosten maakt het importeren van een gebruikte BMW uit Duitsland een slimme keuze voor autoliefhebbers die streven naar premium kwaliteit zonder de premium nieuwprijs.

Modellen

Bekijk het volledige importaanbod van alle modellen van dit merk.