BMW 3-serie Importeren

BMW 3-Serie

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks BMW 3-Series uit Duitsland. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. 

Sinds 1975 maakt de 3-Serie al deel uit van het modellengamma van BMW. Het model is sinds jaar en dag enorm populair over de hele wereld. De auto wordt gekenmerkt door een krachtige motor, een sportief maar toch comfortabel rijgevoel en een geweldig uiterlijk.

Hoe werkt het om een BMW 3-Serie te importeren uit Duitsland?

Wilt u een BMW 3-Serie importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import doet niet anders. Wij importeren dagelijks (jong gebruikte) BMW’s uit Duitsland. Door ons gigantische netwerk van (merk)dealers en merkspecialisten kunnen wij iedere gewenste auto voor u importeren.

Als wij een auto kopen in Duitsland stellen wij drie voorwaarden aan de auto: niet ouder dan 5 jaar, maximaal 60.000 km. gereden én een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier ligt onze kracht. We zijn niet voor niets specialist in BMW’s importeren uit Duitsland. Blijkt dat de fabrieksgarantie van de door u uitgekozen BMW 3-Serie is verlopen, krijgt u van ons 6 maanden BOVAG Garantie. Wij zien onze klanten uiteraard graag veilig en vertrouwd op de weg! Voor een betaalbare prijs kunt u al een mooie, jonge BMW 3-Serie laten importeren.

BMW met Financial lease


Een BMW 3-Serie importeren uit Duitsland is bij ons te financieren middels financial lease. Welk model je van BMW ook wilt laten importeren, wij maken een leasevoorstel geheel op maat. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag per maand ben je met financial lease direct economische eigenaar van de BMW 3-Serie! Dat maakt het nog mooier om in deze geweldige auto te rijden.

Waarom een BMW 3-Serie kopen?


Het sportieve karakter van de BMW is iedere dag weer een genot om te ervaren.
De BMW is over het algemeen zuinig in gebruik.
BMW staat voor luxe, zowel het interieur als exterieur zijn van topkwaliteit.

Meer informatie?


Wil je weten waarom je een BMW 3-Serie moet laten importeren bij Emile Bakker Premium Auto Import? Neem dan gerust contact met ons of kom bij ons langs! Wij staan je graag te woord en er staat altijd een kop koffie of thee klaar voor u.

Meer modellen van BMW

  • BMW 1-Serie
  • BMW X1
  • BMW X3
  • BMW Z4