Mercedes-Benz EQC-klasse importeren uit Duitsland

Bent u op zoek naar een Mercedes EQC-Klasse om te laten importeren uit Duitsland? Emile Bakker Premium Auto Import is uw Mercedes-Benz specialist met kwaliteit en betrouwbaarheid als onze kernwaarden.

Mercedes-Benz verkoopt sinds 2019 de Mercedes EQC-Klasse. Het is een volledig elektrische SUV en een voorloper van het elektrische modellengamma van het Duitse merk. De auto is zowel voor- als achterwiel aangedreven. 

Hoe werkt het om een Mercedes-Benz EQC-Klasse te importeren uit Duitsland?

Emile Bakker Premium Auto Import importeert dagelijks (jong gebruikte) auto’s van Mercedes-Benz, zeker het model EQC-Klasse. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit (merk)dealers en merkspecialisten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste auto vanuit Duitsland naar Nederland importeren.

Bij het importeren van een Mercedes-Benz uit Duitsland zorgen wij er altijd voor dat deze voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Maximaal vijf jaar oud.
  • Maximaal 60.000 kilometer gereden.
  • Een goede-prijskwaliteitverhouding.

Verder is het zo dat, wanneer er geen fabrieksgarantie op uw gewenste Mercedes EQC-klasse van toepassing is, u van ons 6 maanden BOVAG Garantie ontvangt. Dit is tevens uit te breiden naar 24 maanden. Veilig en vertrouwd rijden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u rekenen op volledige service vanuit Emile Bakker Premium Auto Import.

Mercedes-Benz importeren met Financial lease


Middels financial lease kunt u uw Mercedes EQC-Klasse financieren, nadat deze geïmporteerd is uit Duitsland. Hoe u deze Mercedes-Benz uitgevoerd heeft of over welke motor deze auto beschikt maakt niet uit, wij zorgen voor een passend leasevoorstel. Hierdoor bent u direct de economische eigenaar van de EQC-Klasse, en dat voor een vast bedrag per maand. Tevens kunnen wij ook een leasevoorstel opmaken voor andere auto’s (tevens voor andere merken).

Waarom een Mercedes EQC-Klasse kopen?

  • Luxe is gegarandeerd in een Mercedes-Benz. Het merk maakt al bijna een eeuw lang deel uit van de top in de autowereld. 
  • De auto’s zijn zeer veilig en beschikken over de nieuwste veiligheidssystemen.
  • Een Mercedes-Benz is vaak krachtig, snel en kan tevens sportief worden ingesteld.

Meer informatie?


Wilt u meer informatie over het importeren van een Mercedes EQC-Klasse uit Duitsland? Neem gerust contact met ons op en kom vrijblijvend een keer langs. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee warm is en gaan graag met u het gesprek aan.

Meer modellen van Mercedes-Benz

  • Mercedes-Benz A-Klasse
  • Mercedes-Benz CLA-klasse
  • Mercedes-Benz GLB-klasse
  • Mercedes-Benz GLC-klasse