Hybride Auto Importeren

Een hybride auto is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een hybride auto zonder stekker laadt zichzelf op tijdens het rijden. Met een plugin hybride kunt u de auto koppelen aan een laadpaal om de auto op te laden. Het importeren van een hybride auto uit Duitsland gebeurd telkens vaker en is zeer interessant. Hybride auto’s verbruiken minder brandstof en hiermee is uw prijs per kilometer lager dan alleen een diesel- of benzinemotor. Hiermee draag je ook bij in het verminderen van Co2 uitstoot. Ben jij al klaar om te besparen op je maandelijkse lasten in de vorm van wegenbelasting?

Voordelen van een hybride auto importeren uit Duitsland

  • Wanneer je de auto importeert uit Duitsland geniet je van nog een lagere BPM.
  • Ruimer aanbod dan Nederland.
  • Luxere uitvoering(en) voor dezelfde aanschafprijs.

Plug in hybride auto

Een plugin hybride is een auto met zowel een accupakket als een verbrandingsmotor. Bij een plugin hybride combineert u de voordelen van een brandstofauto met elektrische aandrijving voor een lager energieverbruik. Zo stapt u niet geheel over naar elektrisch, maar kan u wel stukken geheel elektrisch rijden. Meestal is de afstand die u geheel elektrisch kan rijden tussen de 30 en 60 kilometer. Per model kunnen wij u hier alles over vertellen. De accu kunt u opladen bij een laadpaal. Het voordeel? Alle korte ritjes kunt u elektrisch rijden. We kunnen zowel auto’s met een benzine als dieselmotor importeren.

Hybride occasion

De hybride occasion bij Emile Bakker is niet ouder dan 5 jaar, maximaal 60.000 kilometer en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hierom staan wij bekend en zijn daarom niet voor niets gespecialiseerd in het importeren van hybride auto’s uit Duitsland. Wij kunnen gewenst een hybride occasion bieden met een diesel of benzine verbrandingsmotor. We hebben een ruim aanbod luxe hybride auto’s van de bekende merken, zoals BMW, Mercedes, Porsche, Audi en Volvo.

Beste hybride auto

Je vraagt zich natuurlijk af wat de beste hybride auto is. De voordelen zijn oneindig, echter zijn deze geheel afhankelijk van je wensen. Wanneer je korte stukken rijdt is bijvoorbeeld een hybride auto met een grote accu aantrekkelijk. Ben je op zoek naar ruimte? Lage wegenbelasting of snelheid?

Neem vrijblijvend contact op

Voor al je vragen kom gerust langs onder het genot van een gratis kop koffie dan vertellen wij je graag meer over ook over de import mogelijkheden. Je bent welkom bij ons in Nieuw Weerdinge.