Privacy Statement

Dit is de Privacy Statement van Motorhuis Bakker en alle aan haar gelieerde ondernemingen, statutair gevestigd te Nieuw-Weerdinge en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04053020, hierna te noemen: Emile Bakker Auto's.

Bescherming persoonsgegevens

Emile Bakker Auto's vindt uw privacy belangrijk. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens die bij het bezoek aan onze websites worden ingevoerd conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Door uw persoonlijke gegevens op onze websites in te voeren, gaat u er mee akkoord dat Emile Bakker Auto's die gegevens in overeenstemming met deze Privacy Statement gebruikt.

Verwerking van persoonsgegevens

Emile Bakker Auto's verzamelt alleen persoonsgegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn opgegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonlijke gegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen. Emile Bakker Auto's gebruikt deze gegevens voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Indien u uw e-mailadres achterlaat, geeft u daarmee toestemming om uw e-mailadres te gebruiken voor verzending van digitale nieuwsbrieven en andere informatie, zoals aanbiedingen, oproepen voor de APK en bandenwissel, enquêtes, etc. Daarnaast kunnen de persoonsgegevens beschikbaar gesteld worden aan derden, waaronder de importeur, de met haar gelieerde ondernemingen, haar verkooporganisatie, bemiddelaars en/of aanbieders van verzekerings- en financieringsproducten in het kader van productinformatie, (directe)marketingactiviteiten, het doen van klantentevredenheids- en marktonderzoeken, het uitvoeren van terugroepacties, ondersteuning- en onderhoudsdoeleinden en andere (service-)diensten.

Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat Emile Bakker Auto's zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening.

Cookies

Emile Bakker Auto's maakt op haar websites gebruik van cookies. Dit zijn eenvoudige tekstbestanden die op uw harde schrijf worden opgeslagen als u websites van Emile Bakker Auto's bezoekt. Deze cookies worden geplaatst om de gebruikerservaring te analyseren en het gebruikersgemak te bevorderen.

Tevens worden bij bezoek aan websites van Emile Bakker Auto's zogenaamde tracking cookies geplaatst op uw computer. Hierdoor kunnen wij u herkennen en informatie terughalen over uw eerdere bezoek. Het profiel dat van u wordt gemaakt, wordt níet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. U kunt de websites van Emile Bakker Auto's ook zonder cookies bekijken. De meeste internetbrowsers accepteren cookies automatisch. U kunt het opslaan van cookies op uw harde schrijf voorkomen door uw browserinstellingen aan te passen. Meer informatie over het aanpassen van deze instellingen vindt u in de handleiding van uw browserprovider. Ook kunt u op uw computer geplaatste cookies verwijderen. Emile Bakker Auto's wijst er op dat als u geen cookies accepteert, dit kan leiden tot beperkingen in de functionaliteit van haar aanbod.

Hieronder vindt u voor de meest gebruikte browsers een link naar een pagina met uitleg over hoe u het gebruik van cookies kunt managen:

  • Internet Explorer
  • Firefox
  • Chrome
  • Safari

Tot slot maakt Emile Bakker Auto's voor de verwerking van statistische informatie gebruik van Google Analytics. Indien u niet wilt dat Emile Bakker Auto's informatie over uw bezoek verzamelt en analyseert, dan kunt u hiertegen voor toekomstige bezoeken bezwaar maken (opt-out). Om de opt-out technisch mogelijk te maken, wordt er in uw browser een opt-out-cookie geplaatst. Dit cookie is uitsluitend bedoeld voor de toewijzing van uw bezwaar. Let er wel op dat een opt-out-cookie om technische redenen alleen voor de browser van waaruit het is ingesteld kan worden toegepast. Als u de cookie verwijdert of een andere browser danwel andere hardware gebruikt, dient de opt-out opnieuw te worden vastgelegd.

Inzage, correctie en verzet

U kunt schriftelijk een overzicht vragen van de persoonsgegevens die door Emile Bakker Auto's zijn verwerkt. Emile Bakker Auto's kan hiervoor een vergoeding vragen. Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kunt u verzoeken deze gegevens te verwijderen, aan te vullen, aan te passen of af te schermen.
Voorts kunt u schriftelijk aangeven geen (commerciële) informatie meer te willen ontvangen over producten en diensten van Emile Bakker Auto's (Noordveenkanaal ZZ 12, Nieuw-Weerdinge, e-mail: info@emilebakker.nl). Emile Bakker Auto's zal een dergelijk verzoek altijd honoreren. Ten aanzien van overig gebruik van persoonsgegevens door Emile Bakker Auto's, kunt u Emile Bakker Auto's verzoeken dit gebruik c.q. deze verwerking te staken.

Wijzigingen

Emile Bakker Auto's behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Controleer daarom regelmatig dit Privacy Statement.

Waarom Emile Bakker?

Als je een auto koopt ga je naar een autodealer die een goede naam heeft opgebouwd. Immers, een auto kopen is vaak een grote investering. Het is dan prettig dat er iemand is die naar je wensen luistert en je adviseert bij de aanschaf van jouw droomauto. Dat is nu precies waar Emile Bakker heel goed is! ☺

Emile Bakker heeft jarenlange ervaring in de autobranche. Door zijn vakkennis, vergaande service, hoge garantieafwikkeling, jonge kwaliteitsoccasions / importauto’s en een groot netwerk heeft het bedrijf niet alleen in de regio van Emmen een goede naam opgebouwd, maar in de gehele provincie Drenthe. Ook in Groningen en Friesland is de naam Emile Bakker Auto’s niet onbekend. Mensen rijden zelfs vele kilometers voor de expertise van Emile.☺

Daarom een auto kopen bij Emile Bakker

  • Jonge kwaliteitsauto’s
  • Hele hoge service
  • Uitstekend onderhoud
  • Groot netwerk in Duitsland
  • Diverse mogelijkheden omruilen occasion
  • Mogelijkheden financial lease of private lease
  • Eigen transport
  • Regelt alle administratieve rompslomp

Bij Emile Bakker Auto’s staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Voor zijn klanten loopt hij graag een stapje harder. Terwijl hij druk voor jou aan het lopen is, kan jij rustig aan de bar een kopje koffie drinken. Of een lekkere cappuccino, espresso of een kop thee. Jij vraagt, Emile schenkt ☺ Als je écht wilt weten waarom je voor een jonge occasion of importauto naar Emile Bakker moet gaan, stap dan gewoon eens binnen!

Beoordelingen