Onderhoud & Reparatie

Onderhoud & Reparatie

Auto onderhoud is nodig om zo lang mogelijk plezier van je auto te hebben

Na verloop van tijd heeft je auto een check nodig, zeker als je veel onderweg bent. Pech is niet altijd te voorkomen, maar met een onderhoudsbeurt – groot of klein – of een extra servicebeurt blijft je auto in een goede conditie én zit jij zelfverzekerd achter het stuur.

"Wij houden u graag veilig op de weg!"

Kleine beurt

Inspectie van de meest belangrijke onderdelen van de auto.

Zoals de bandenspanning, het koelwaterniveau en de ruitensproeiervulling. Daarnaast verversen we de motorolie en het oliefilter. Deze onderdelen worden vaak over het hoofd gezien, maar dit onderhoud kan veel pech onderweg voorkomen. Pech met de auto willen we natuurlijk niet!

Grote beurt

Grondige inspectie van alle onderdelen van de auto.

Tijdens de grote beurt controleren we de banden, de remmen en de uitlaat. Ook een aircoservice behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast worden de filters en alle vloeistoffen vervangen. Uiteraard altijd in overleg. Afhankelijk van wanneer een apk staat gepland, voeren we deze in veel gevallen samen uit. Daarmee bespaar je niet alleen tijd, maar ook nog eens kosten. Dubbel feest, dus! Een blij gezicht brengt overal licht.

BOVAG Garantie auto onderhoud

In onze goed geoutilleerde werkplaats wordt auto onderhoud uitgevoerd door goed opgeleide en ervaren monteurs. We zijn niet voor niets BOVAG gecertificeerd.

"Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!"