Onderhoud en reparatie

Auto onderhoud is nodig om zo lang mogelijk plezier van je auto te hebben. Na verloop van tijd heeft je auto een check nodig, zeker als je veel onderweg bent. Pech is niet altijd te voorkomen, maar met een onderhoudsbeurt – groot of klein – of een extra servicebeurt blijft je auto in een goede conditie én zit jij zelfverzekerd achter het stuur. Wij houden u graag veilig op de weg!

BOVAG Garantie auto onderhoud

In onze goed geoutilleerde werkplaats wordt auto onderhoud uitgevoerd door goed opgeleide en ervaren monteurs. We zijn niet voor niets BOVAG gecertificeerd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Of je nu een nieuwe auto hebt, een occasion of een klassieker, elke auto kan bij ons terecht voor een grote beurt, een kleine beurt of apk. Nu wil je natuurlijk graag weten wat deze onderhoudsbeurten inhouden. Dat vertellen we je graag!

Auto onderhoud: kleine beurt

Onder een kleine beurt verstaan we een inspectie van de meest belangrijke onderdelen van de auto, zoals de bandenspanning, het koelwaterniveau en de ruitensproeiervulling. Daarnaast verversen we de motorolie en het oliefilter. Deze onderdelen worden vaak over het hoofd gezien, maar dit onderhoud kan veel pech onderweg voorkomen. Pech met de auto willen we natuurlijk niet!

Auto onderhoud: grote beurt

Bij een grote beurt inspecteren onze technische collega’s alle onderdelen van de auto heel grondig. Het is te vergelijken met een apk. Bij beide worden alle binnenkort te verwachten gebreken gerepareerd. Uiteraard altijd in overleg. Afhankelijk van wanneer een apk staat gepland, voeren we deze in veel gevallen samen uit. Daarmee bespaar je niet alleen tijd, maar ook nog eens kosten. Dubbel feest, dus! Een blij gezicht brengt overal licht.

Tijdens de grote beurt controleren we de banden, de remmen en de uitlaat. Ook een aircoservice behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast worden de filters en alle vloeistoffen vervangen.

Daarom auto onderhoud bij Emile Bakker Auto’s

 • Grote beurt
 • Kleine beurt
 • Apk
 • Aircoservice
 • Olie verversen
 • Banden wisselen (winterbanden, zomerbanden, all season)

Auto onderhoud door Emile Bakker Auto’s

Onze ervaren techneuten staan graag voor je klaar om je auto van een onderhoudsbeurt of reparatie te voorzien. Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in!

Waarom Emile Bakker?

Als je een auto koopt ga je naar een autodealer die een goede naam heeft opgebouwd. Immers, een auto kopen is vaak een grote investering. Het is dan prettig dat er iemand is die naar je wensen luistert en je adviseert bij de aanschaf van jouw droomauto. Dat is nu precies waar Emile Bakker heel goed is! ☺

Emile Bakker heeft jarenlange ervaring in de autobranche. Door zijn vakkennis, vergaande service, hoge garantieafwikkeling, jonge kwaliteitsoccasions / importauto’s en een groot netwerk heeft het bedrijf niet alleen in de regio van Emmen een goede naam opgebouwd, maar in de gehele provincie Drenthe. Ook in Groningen en Friesland is de naam Emile Bakker Auto’s niet onbekend. Mensen rijden zelfs vele kilometers voor de expertise van Emile.☺

Daarom een auto kopen bij Emile Bakker

 • Jonge kwaliteitsauto’s
 • Hele hoge service
 • Uitstekend onderhoud
 • Groot netwerk in Duitsland
 • Diverse mogelijkheden omruilen occasion
 • Mogelijkheden financial lease of private lease
 • Eigen transport
 • Regelt alle administratieve rompslomp

Bij Emile Bakker Auto’s staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Voor zijn klanten loopt hij graag een stapje harder. Terwijl hij druk voor jou aan het lopen is, kan jij rustig aan de bar een kopje koffie drinken. Of een lekkere cappuccino, espresso of een kop thee. Jij vraagt, Emile schenkt ☺ Als je écht wilt weten waarom je voor een jonge occasion of importauto naar Emile Bakker moet gaan, stap dan gewoon eens binnen!

Beoordelingen