Auto onderhoud is nodig om zo lang mogelijk plezier van je auto te hebben. Na verloop van tijd heeft je auto een check nodig, zeker als je veel onderweg bent. Pech is niet altijd te voorkomen, maar met een onderhoudsbeurt – groot of klein – of een extra servicebeurt blijft je auto in een goede conditie én zit jij zelfverzekerd achter het stuur. Wij houden je graag veilig op de weg!

Auto onderhoud

In onze goed geoutilleerde werkplaats wordt auto onderhoud uitgevoerd door goed opgeleide en ervaren monteurs. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Of je nu een nieuwe auto hebt, een occasion of een klassieker, elke auto kan bij ons terecht voor een grote beurt, een kleine beurt of APK. Nu wil je natuurlijk graag weten wat deze onderhoudsbeurten inhouden. Dat vertellen we je graag!

Auto onderhoud: kleine beurt

Onder een kleine beurt verstaan we een inspectie van de meest belangrijke onderdelen van de auto, zoals de bandenspanning, het koelwaterniveau en de ruitensproeiervulling. Daarnaast verversen we de motorolie en het oliefilter. Deze onderdelen worden vaak over het hoofd gezien, maar dit onderhoud kan veel pech onderweg voorkomen. Pech met de auto willen we natuurlijk niet!

Auto onderhoud: grote beurt

Bij een grote beurt inspecteren onze technische collega’s alle onderdelen van de auto heel grondig. Het is te vergelijken met een APK. Bij beide worden alle binnenkort te verwachten gebreken gerepareerd. Uiteraard altijd in overleg. Afhankelijk van wanneer een APK staat gepland, voeren we deze in veel gevallen samen uit. Daarmee bespaar je niet alleen tijd, maar ook nog eens kosten. Dubbel feest, dus! Een blij gezicht brengt overal licht.

Tijdens de grote beurt controleren we de banden, de remmen en de uitlaat. Ook een aircoservice behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast worden de filters en alle vloeistoffen vervangen.

Daarom auto onderhoud bij Emile Bakker Auto’s

  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • APK
  • Aircoservice
  • Olie verversen
  • Banden wisselen (winterbanden, zomerbanden, all season)

Auto onderhoud door Emile Bakker Auto’s

Onze ervaren techneuten staan graag voor je klaar om je auto van een onderhoudsbeurt of reparatie te voorzien. Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in!