Disclaimer

Emile Bakker Auto's spant zich in om informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Emile Bakker Auto's is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde gegevens.

De eventueel door Emile Bakker Auto's verzamelde persoonsgegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze website kan informatie, software, foto’s en andere materialen bevatten die door het auteursrecht, merkenrecht of een ander intellectueel eigendomsrecht zijn beschermd. Gebruik van dergelijke informatie zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.

Deze website kan van tijd tot tijd links naar andere websites bevatten. Emile Bakker Auto's heeft geen zeggenschap over dergelijke gelinkte websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die website.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Emile Bakker Auto's worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Waarom Emile Bakker?

Als je een auto koopt ga je naar een autodealer die een goede naam heeft opgebouwd. Immers, een auto kopen is vaak een grote investering. Het is dan prettig dat er iemand is die naar je wensen luistert en je adviseert bij de aanschaf van jouw droomauto. Dat is nu precies waar Emile Bakker heel goed is! ☺

Emile Bakker heeft jarenlange ervaring in de autobranche. Door zijn vakkennis, vergaande service, hoge garantieafwikkeling, jonge kwaliteitsoccasions / importauto’s en een groot netwerk heeft het bedrijf niet alleen in de regio van Emmen een goede naam opgebouwd, maar in de gehele provincie Drenthe. Ook in Groningen en Friesland is de naam Emile Bakker Auto’s niet onbekend. Mensen rijden zelfs vele kilometers voor de expertise van Emile.☺

Daarom een auto kopen bij Emile Bakker

  • Jonge kwaliteitsauto’s
  • Hele hoge service
  • Uitstekend onderhoud
  • Groot netwerk in Duitsland
  • Diverse mogelijkheden omruilen occasion
  • Mogelijkheden financial lease of private lease
  • Eigen transport
  • Regelt alle administratieve rompslomp

Bij Emile Bakker Auto’s staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Voor zijn klanten loopt hij graag een stapje harder. Terwijl hij druk voor jou aan het lopen is, kan jij rustig aan de bar een kopje koffie drinken. Of een lekkere cappuccino, espresso of een kop thee. Jij vraagt, Emile schenkt ☺ Als je écht wilt weten waarom je voor een jonge occasion of importauto naar Emile Bakker moet gaan, stap dan gewoon eens binnen!

Beoordelingen