Apk

Apk uitvoeren? Wij regelen vervangend vervoer!

Voor een apk in Emmen en omgeving ga je naar Emile Bakker Auto's. Je vraagt je nu vast af waarom naar Bakker als er meer garages in de omgeving van Emmen, Ter Apel en Stadskanaal zijn gevestigd. Naast dat wij BOVAG gecertificeerd zijn, mag je rijden in een prachtige SEAT Mii uitgevoerd in de Bakker gele kleur. Als je dan vervangend vervoer moet gebruiken, dan wil je natuurlijk wel in een hippe auto rijden.

We hoeven je niet uit te leggen dat een apk een periodieke, jaarlijkse controle voor de auto is. We hoeven ook niet uit te leggen dat tijdens de keuring je auto op veel punten wordt gecontroleerd die RDW belangrijk vindt. Jij bent op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Emmen of omgeving dat een apk uitvoert. In onze werkplaats keuren we auto’s volgens de voorwaarden van BOVAG. BOVAG staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vele klanten hebben inmiddels beaamd dat Emile Bakker Auto’s kwaliteit levert en betrouwbaar is!

Op welke punten wordt mijn auto beoordeeld tijdens de apk?

 • Veiligheid: remmen, banden, wielophanging, schokdempers, carrosserie, stuurinrichting en verlichting.
 • Milieu: uitstoot van gassen.
 • Registratie: voertuigbewijs, identificatienummer, kilometerstand en gebruikte brandstof.

Veiligheid en milieu

Tijdens het uitvoeren van de apk kijken onze ervaren technici of je auto of bestelwagen voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remsysteem en uitstoot van schadelijke gassen. Hiervoor hanteren we altijd een uitgebreide checklist. Als je auto of bestelwagen goed door de keuring is gekomen, zorgen we ervoor dat RDW hier een melding van krijgt. Mocht tijdens de apk blijken dat de wagen niet aan alle eisen voldoet, nemen we contact met je op. Eventuele reparaties voeren we alleen in overleg uit.

Wanneer moet mijn auto voor een apk?

 • Nieuwe auto op diesel: als de auto 3 jaar oud is. Daarna volgt ieder jaar een apk.
 • Nieuwe auto op benzine: als de auto 4 jaar oud is. Totdat ze 8 jaar oud zijn, moeten ze om de 2 jaar worden gekeurd. Daarna moet de auto ieder jaar worden gecontroleerd.
 • Oudere auto: auto’s die al een apk hebben gehad, krijgen een keuringsrapport waarop de vervaldatum van de apk staat vermeld. Oudere auto’s moeten altijd vóór de vervaldatum opnieuw worden gekeurd. Je ontvangt altijd bericht van RDW. Het opnieuw keuren van de auto mag al 2 maanden eerder plaatsvinden. Je behoudt hiermee de oorspronkelijke vervaldatum. Dit houdt in dat de auto vanaf dat moment de komende 14 maanden niet naar de garage hoeft voor een apk.

Afspraak maken apk

Is je auto toe aan een apk? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Als je wilt wachten, neem dan gerust plaats aan de bar en geniet van de meest heerlijke koffie. We hebben ook een fijne cappuccino of voor wie van wat sterkers houdt een lekkere espresso. Voor mensen met minder tijd staat onze hippe SEAT Mii klaar. Ja, we zorgen ervoor dat onze klanten altijd mobiel zijn en blijven. Dat is de kracht van Emile Bakker Auto’s!

Waarom Emile Bakker?

Als je een auto koopt ga je naar een autodealer die een goede naam heeft opgebouwd. Immers, een auto kopen is vaak een grote investering. Het is dan prettig dat er iemand is die naar je wensen luistert en je adviseert bij de aanschaf van jouw droomauto. Dat is nu precies waar Emile Bakker heel goed is! ☺

Emile Bakker heeft jarenlange ervaring in de autobranche. Door zijn vakkennis, vergaande service, hoge garantieafwikkeling, jonge kwaliteitsoccasions / importauto’s en een groot netwerk heeft het bedrijf niet alleen in de regio van Emmen een goede naam opgebouwd, maar in de gehele provincie Drenthe. Ook in Groningen en Friesland is de naam Emile Bakker Auto’s niet onbekend. Mensen rijden zelfs vele kilometers voor de expertise van Emile.☺

Daarom een auto kopen bij Emile Bakker

 • Jonge kwaliteitsauto’s
 • Hele hoge service
 • Uitstekend onderhoud
 • Groot netwerk in Duitsland
 • Diverse mogelijkheden omruilen occasion
 • Mogelijkheden financial lease of private lease
 • Eigen transport
 • Regelt alle administratieve rompslomp

Bij Emile Bakker Auto’s staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Voor zijn klanten loopt hij graag een stapje harder. Terwijl hij druk voor jou aan het lopen is, kan jij rustig aan de bar een kopje koffie drinken. Of een lekkere cappuccino, espresso of een kop thee. Jij vraagt, Emile schenkt ☺ Als je écht wilt weten waarom je voor een jonge occasion of importauto naar Emile Bakker moet gaan, stap dan gewoon eens binnen!

Beoordelingen