Over Emile Bakker Auto's

Emile Bakker Auto's is sinds begin jaren '90 actief met de verkoop van occasions en nieuwe auto's. De autoverkoop was een aanvulling op het familiebedrijf. Het naastgelegen pand was namelijk al ruim een decennium de vestigingsplaats voor Motorhuis Bakker, een van de grootste motorzaken van Noord-Nederland. Vanaf de oprichting van de autozaak was er een nauwe samenwerking tussen de motor- en autodealer. Op het mobiliteitspark in Nieuw Weerdinge zijn we je graag van dienst!

De autodealer voor Groningen, Drenthe en Friesland

Emile Bakker Auto’s heeft inmiddels een gevestigde naam in de regio opgebouwd. De naam staat synoniem voor jonge kwaliteitsoccasions, vergaande service, een zeer hoog garantie-afwikkelingsniveau en de kracht om motorfietsen op een voor jou goede manier in te ruilen op een auto! Wij hopen je snel eens te mogen begroeten in onze showroom in Nieuw-Weerdinge. Aan onze bar kun je op je gemak een kopje koffie nemen of een lekkere cappuccino, want die staan natuurlijk altijd voor je klaar.

Inruilen van je motor op een auto?

Door de intensieve samenwerking met Motorhuis Bakker is het geen probleem om je motor in te ruilen op een auto óf juist andersom. Deze combinatie van inruilen begint inmiddels nationale bekendheid te krijgen. Waar heb je immers 150 kwaliteitsauto’s en ook nog eens ruim 250 motoren te koop op één terrein?

Aangesloten bij BOVAG

Emile Bakker Auto's is aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat wij een merkonafhankelijke adviseur zijn voor jou als consument. We verkopen, onderhouden en repareren ieder automerk met dezelfde precisie en kwaliteit.

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Voor de deelnemende organisaties dient de BOVAG als kennispartij. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. BOVAG heeft strenge kwaliteitseisen en scherpe controles. Als consument kun je er dus op vertrouwen dat Emile Bakker Auto's een betrouwbare partij is met een deskundige manier van werken. Bovendien verlenen wij de standaard BOVAG-garantie, zodat je te allen tijd terug kan vallen op Emile Bakker Auto's als BOVAG-bedrijf.

Kijk voor meer informatie op de website van BOVAG